- Hun er helt knust

Forholdet mellom Kylie Minogue og den ti år yngre modellkjæresten er over.

SINGEL IGJEN: Kylie Minogue er ledig igjen på markedet etter at hun og Andres Velencoso har gjort det slutt. Foto: All Over
SINGEL IGJEN: Kylie Minogue er ledig igjen på markedet etter at hun og Andres Velencoso har gjort det slutt. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter fem år som kjærester har popstjernen Kylie Minogue (45) og den spanske modellen Andres Velencoso (35) gått hver til sitt, bekrefter talspersonen hennes til The Sun.

Det er den hektiske timeplanen til «I Should Be So Lucky»-sangeren som får skylden for bruddet. Selv om paret skilles som venner skal Kylie ta det hardt.

- Hun er helt knust. Dette er et stort tap for henne, sier en venn av artisten til nettstedet.

I tillegg til sin egen musikk-karriere signerte også Minogue nylig en kontrakt med TV-programmet «The Voice».

- Kylie og Andres har nesten ikke tilbrakt tid sammen fordi hun har jobbet med sitt nye album i studio i LA. Da hun også sa ja til å være med i The Voice innså de at de ikke ville klare å fortsette forholdet på grunn av den lange distansen mellom dem, forteller vennen.

Paret møttes i 2008 da Andres var med i en reklamefilm for parfymen hennes.

Minogue har tidligere vært sammen med Olivier Martinez (47), Jason Donovan (45), rockeren Lenny Kravitz (49) og den avdøde INXS-sangeren Michael Hutchence.

LES OGSÅ: - Hun brøt ut i tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer