- Hun er helt knust

Lea Michele skal være hysterisk etter «Glee»- kjærestens uventete dødsfall. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kom den tragiske nyheten om Cory Monteiths dødsfall. «Glee»-stjernen ble funnet død på et hotellrom i Vancouver. Han ble bare 31 år gammel.

- Vi er svært triste over å kunne bekrefte at meldingen om Cory Monteiths død er riktig. Vi er i sjokk og sorg etter dette tragiske tapet, sa talspersonen hans i en uttalelse. 

Mange av Corys skuespillerkollegaer har uttrykt sin sorg på sosiale medier, men ingen tar dødsfallet tyngre enn kjæresten og TV-kollega Lea Michele (26). Hun skal være i sjokk etter dødsfallet.

- Hun er helt hysterisk og utrøstelig. Hun er knust, sier en kilde til HollywoodLife. 

Lea skal ha vært svært forelsket i Cory og i et intervju med magasinet Marie Clare tidligere i år fortalte hun at han var hennes beste venn. 

- Ingen kjenner meg bedre enn Cory, sa Michele og fortalte at kjæresten var en enorm støtte gjennom den massive suksessen etter «Glee». 


- Ingen andre vet hvordan det er å gå gjennom dette. Han får meg til å føle at jeg kan gjøre hva som helst. For første gang i livet mitt følger jeg meg trygg og lykkelig. Jeg er den lykkeligste jenta i verden, sa hun tidligere i år. 

Monteith var ute med venner fredag kveld, og kom tilbake til hotellrommet på Fairmont Pacific Rim i de tidligste timene lørdag morgen. Lea Michele skal ikke ha vært sammen med kjæresten. 

- Det var andre sammen med herr Monteith på rommet hans fredag kveld, men video viser at han returnerte til rommet alene natt til lørdag morgen, og vi tror han var alene da han døde, sier fungerende politisjef Doug LePard.

«Glee»-stjernen sjekket inn på hotellrommet i 22. etasje 6. juli, og skulle sjekke ut lørdag formiddag. Da han ikke sjekket ut til avtalt tid, oppsøkte hotellansatte rommet hans. Der fant de skuespillerens livløse kropp, forteller LePard videre.

Monteith skal allerede ha vært død i flere timer da kroppen hans ble funnet. Mandag skal Cory obduseres. Dødsårsaken er ennå ikke klar, men avdøde skal ha vært åpen om sitt rusmisbruk og la seg inn til avvenning i april. 

Stjerner i sorg
Den brå bortgangen til den unge skuespilleren har sendt sjokkbølger gjennom Hollywood. Etter at nyheten ble kjent, har flere stjerner uttrykt sorg og vantro på sosiale medier.

Skuespiller Denise Richards skriver på sin Twitter-profil: «Dette er forferdelig... mitt hjerte blør for Cory og hans kjære... og skuespillere og crew på «Glee», et tragisk tap».

«The Big Bang Theory»-stjernen Kaley Cuoco twitretfølgende beskjeder: «Vær så snill, si at det ikke er sant», fulgt av «#CoryMonteith, ingen ord. Bønner. Tanker til familien hans. Dette er grusomt. Kan ikke snakke».

Sangstjernen Taylor Swift tok også til Twitter for å formidle sin vantro: «Målløs. Og av den verst tenkelige grunnen».

«Dette er så triste nyheter om Cory Monteith - for et fullstendig tragisk tap av en svært talentfull ung mann», skriver skuespiller Zooey Deschandel på sin Twitter-profil.

«Jeg så ham for noen få uker siden i New York, da så han så lykkelig ut. Hjerteskjærende... #corymonteith», skriver skuespiller Sophia Bush på Twitter.

Slet med rus
Den kanadiske skuespilleren har vært åpen om sitt problematiske forhold til rus. I slutten av mars fortalte han via sin talsperson at han hadde lagt seg inn på en avrusningsklinikk for å få bukt med problemene sine.

For en drøy måned siden viste han seg offentligsammen med kjæreste og «Glee»-kollega Lea Michele (26) etter rehab-oppholdet. Da virket Monteith i bedre form enn på lenge.

I 2011 fortalte han i et intervju at han begynte å slite med stoffmisbruk i 13-årsalderen. Allerede som 19-åring oppsøkte han en rehabiliteringsklinikk for første gang.

Cory Monteith ble født i den kanadiske byen Calgary, og begynte sin skuespillerkarriere i Vancouver. Han fikk rollen som Finn Hudson i den populære musikalserien «Glee» da den gjorde sin debut på TV-skjermen i 2009.Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer