- Hun er helt fra seg etter bruddet

Geri Halliwell holdt ikke lenger ut med sin syv år yngre kjæreste...

OVER OG UT: - Geri skjønte at ting ikke var så bra mellom henne og Henry, sier en kilde om bruddet mellom Geri halliwell og Henry Beckwith. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT: - Geri skjønte at ting ikke var så bra mellom henne og Henry, sier en kilde om bruddet mellom Geri halliwell og Henry Beckwith. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «Spice Girls»-sangerinnen Geri Halliwell (39) har i over to år vært sammen med Henry Beckwith (32), og det har flere ganger versert rykter om at paret planlegger bryllup. Nå ser det ut til at det aldri kommer til å skje, forrige uke gjorde nemlig Geri det slutt med Beckwith.

Årsaken skal være hans store interesse i fest og moro, skriver The Sun.

- Geri skjønte at ting ikke var så bra mellom henne og Henry. Gapet i alder mellom dem betydde at han hadde et «vandrende øyne» når det kommer til andre kvinner. Dessuten liker han å feste. Hun stoler ikke på han, sier en kilde tett på Geri Halliwell til The Sun.

Ifølge den ikke-navngitte kilden ville ikke Henry ende opp som en ektemann, og heller ikke som en far for Bluebell, Geris fem år gamle datter, som hun har sammen med Sacha Gervasi.

- De er fortsatt nær hverandre, men Geri er helt fra seg etter bruddet, mener kilden.

Geri og Henry, sønn av eiendomsutvikler Sir John Beckwith, møttes i mars 2009, rett etter at forholdet hennes til Fabrizio Politi tok slutt.

I fjor ble Beckwith avfotografert da han holdt en annen kvinne i hånden etter et besøk på en nattklubb. Geri bestemte seg imidlertid for å tilgi ham, og så tidlig som i mai så de to svært lykkelige ut da de var på ferie i Frankrike.

En talsperson for Geri Halliwell vil overfor The Sun ikke kommentere saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er de igang på solsenga igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer