- Hun er heitere enn noensinne

Bikinisesongen er i hvert fall ikke fire måneder unna for modell Irina Shayk.

FAVORITT: Irina Shayk får mye skryt for sin ferske kampanje for badetøymerket Beach Bunny. På Twitter og Facebook trekker 27-åringen frem dette bildet som et av de hun liker best selv. Beach Bunny er sikkert også fornøyd med at det spres på sosiale Foto: FameFlynet
FAVORITT: Irina Shayk får mye skryt for sin ferske kampanje for badetøymerket Beach Bunny. På Twitter og Facebook trekker 27-åringen frem dette bildet som et av de hun liker best selv. Beach Bunny er sikkert også fornøyd med at det spres på sosiale Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modell Irina Shayk (27) er minst like kjent for sin flotte kropp som for å være sammen med fotballesset Cristiano Ronaldo (28).

Og nå har badetøymerket Beach Bunny kapret den russiske skjønnheten som frontfigur for sin nye bikini-kampanje, et oppdrag Shayk utfører med glans.

Tabloidavisen DailyMail har vurdert de ferske bikinibildene av Sports Illustrated-modellen og er full av lovord.

«Mens hun viste frem sine misunnelsesverdige kurver i en rekke små bikinier, så 27-åringen heitere ut enn noensinne mens hun stirret inn i kamera med et brennhett blikk», lyder en av avisens beskrivelser.

Og tydeligvis er Shayk også selv fornøyd med bildeserien, som er tatt av den amerikansk-taiwanske stjernefotografen Yu Tsai.

Twitter-siden sin har hun postet linker til to av fotoene fra reklamekampanjen, det ene fulgt av meldingen «ELSKER dette nye bildet fra min nye Beach Bunny Swinwear-kampanje».

Den norske modellen Christine Teigen (27), som er forlovet med artist John Legend (34), har tidligere vært modell for Beach Bunny.

Hva synes du om Irina Shayks nye bilder? Se flere i bildekarusellen nedenfor og døm selv!

LES OGSÅ: Ser du hvem dette er datteren til?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer