ELEKTRONIKA-BABE: Karoline Garfjell både gleder og gruer seg til duellene i Sistesjansen førstkommende lørdag i Sarbsborg. Foto: Per Ervland/Aller Internett
ELEKTRONIKA-BABE: Karoline Garfjell både gleder og gruer seg til duellene i Sistesjansen førstkommende lørdag i Sarbsborg. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

- Hun er grusom

Men MGP-Karoline synes det er litt stas å bli sammenlignet med Lady Gaga likevel...

Se Seher.nos interju med MGP-debutanten nederst i saken!

SEHER.NO:  Karoline Garfjell med låta ''Tokyo Night'', skal videre til sistesjanseni Sarbborg. Av flere kommentatorer er dette friske pustet fra Nord-Norge blitt sammenlignet med Lady Gaga.

- Jeg synes Lady Gaga både er kul og grusom på samme tid, men jeg liker jo at det blir litt snakk om meg som artist, sier Karoline Garfjell til Seher.no

Samarbeidet med Lind
Den 24 år gamle jenta fra Lyngeseidet i Troms ble kjent for norske tv-seere da hun kom til semifinalen i Idol i 2004. Siden den gang har hun pakket kofferten og relokalisert til Oslo, hvor hun studerer musikk ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS).

Den isblonde nordlendingen har drevet med musikk hele livet, og har vært med i alt fra kor til rockeband. Hun snekrer også sine egne låter og har blant annet samarbeidet med Espen Lind.

I Sistesjansen lørdag skal Karoline framføre sangen ''Tokyo Night'' som er skrevet av Aggie Peterson, kjent som musiker og sanger i elektronikabandet Frost.

Hardt kjendisheat
- Dette er en ny sjanger for meg, siden jeg har holdt på mest med pop og jazz. Jeg ser fram til å utforske en ny sjanger, jeg synes jo det er veldig kult med Kylie Minogue og Annie, for eksempel. Så dette blir gøy, smiler Karoline.

Hun sier at hun synes det er stas å være i selskap med etablerte artister som Heine Totland og Mira Craig. Den røde, japansk-inspirerte kjolen hennes er designet av Kristin Barlow i NRK.

- Det blir et veldig hardt ''kjendisheat'', men jeg er bare glad for å få en ny sjanse. Det blir veldig spennende, sier hun.


«Siste Sjanse» ser du på NRK1 klokken 19.45 førstkommende lørdag.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: MGP-låtskriver: - Jeg trodde toget var gått

Se videointervju med Karoline her:

[obj:media:8327]