- Hun er gravid

Milliard-arving Petra Ecclestone skal nå vente sitt første barn.

GRAVID?: Milliard-arvingen Petra Ecclestone har vært gift i et knapt år og venter nå angivelig sitt første barn. Da hun spiste middag på Mastros med søsteren Tamara i West Hollywood tirsdag, holdt hun hånden over magen - men så temmelig sylslank u Foto: All Over Press
GRAVID?: Milliard-arvingen Petra Ecclestone har vært gift i et knapt år og venter nå angivelig sitt første barn. Da hun spiste middag på Mastros med søsteren Tamara i West Hollywood tirsdag, holdt hun hånden over magen - men så temmelig sylslank u Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britiske Petra Ecclestone (23) giftet seg med forretningsmannen James Stunt for et drøyt år siden, og nå skal hun angivelig være gravid med parets første barn. Det melder The Daily.

Petra, som er datter av Formel 1-milliardæren Bernie Ecclestone (81), har begynt å fortelle venner om graviditeten ifølge nettstedet. Sosietets-kjendisens talsperson har ennå ikke kommentert ryktene.

Tidligere har blondinen imidlertid uttalt at hun gjerne vil bli mor tidlig:

- Jeg vil definitivt ha tre eller fire barn før jeg blir 30 år, har hun understreket.

Og om 23-åringen virkelig venter barn, har i det minste hun og ektemannen nok plass. I fjor kjøpte hun nemlig L.A.-herregården til TV-produsent Aaron Spelling for over en halv milliard kroner.

Huset er på omtrent 5000 kvadratmeter og inneholder dermed mye boltreplass, men Ecclestone pendler likevel mellom USA og England.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kat ble sammen med mus  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer