STRÅLER AV LYKKE: Det nygifte ekteparet Stacy Keibler og Jared Pobre skal bli foreldre, ifølge Pagesix.com. Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.com
STRÅLER AV LYKKE: Det nygifte ekteparet Stacy Keibler og Jared Pobre skal bli foreldre, ifølge Pagesix.com. Foto: Marion Curtis/Startraksphoto.comVis mer

- Hun er gravid

George Clooneys nygifte eks-kjæreste Stacy Keibler skal vente sitt første barn.

SEOGHØR.NO: I helgen giftet Stacy Kiebler (34) seg med multimillionæren Jared Pobre (39) etter kun få måneder som kjærester.

Nå melder flere amerikanske nettsteder at paret også er i lykkelige omstendigheter.

Kiebler skal allerede være flere måneder på vei og en liten babymage er godt synlig, skriver Pagesix.com.

Det kan nå virke som om lykken endelig er komplett for den tidligere proffwrestleren.

Etter to år som et av Hollywoods aller mest profilerte kjærestepar tok nemlig forholdet mellom Keibler og George Clooney (52) slutt i fjor sommer - nettopp fordi kjekkasen nektet å gifte seg og stifte familie med den 18 år yngre skjønnheten.

Kort tid etterpå fant Stacy lykken på ny med Jared, og siden har det gått slag i slag for det nyforelskede paret.

Duoen giftet seg lørdag i romantiske omgivelser på en strand i Mexico med kun nærmeste familie og venner til stede.

- Jeg er så lykkelig at det går ikke an å beskrive hva jeg føler! Ekteskapet er det ultimate bånd av vennskap og kjærlighet. Det betyr at man stoler helt og fullt på den personen man mener er ens sjelevenn. Det er en person som ene og alene kun vil det beste for deg - som hjelper med å forme deg og å få frem det beste i deg. Jared er alt det for meg, fortalte Kiebler til Peoople.com etter seremonien.

LES OGSÅ: Cindy Crawford gikk til sengs med Clooney