- Hun er gravid og forlovet

Dobbel overraskelse fra filmstjernen.

BRYLLLUP OG BABY?: Sienna Miller og Tom Sturridge skal ifølge Life & Style skal ha forlovet seg i jula, samtidig som de også forbereder seg på å bli foreldre. Foto: Stella Pictures
BRYLLLUP OG BABY?: Sienna Miller og Tom Sturridge skal ifølge Life & Style skal ha forlovet seg i jula, samtidig som de også forbereder seg på å bli foreldre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Ryktene om at filmstjernen Sienna Miller er gravid, som begynte å svirre lørdag, ser nå ut til å ha blitt bekreftet av hennes søster Savannah.

Søsteren oppdaterte i går sin status på sin side hos det sosiale nettstedet Twitter til «THRILLED», etter at flere medier begynte å rapportere om Siennas baby.

Da noen senere gratulerte henne med at hun skulle bli tante, svarte hun «takk», ifølge nettsiden Huffingtonpost.com.

Men en baby skal ikke være den eneste nyheten som Sienna nå overrasker fansen med.

Ifølge bladet Life & Style skal hennes kjæreste Tom Sturridge ha fridd til henne i juleferien!

- Han fridde til henne under en tur til Paris. Det var utrolig romantisk. Han fylte hotellrommet på Ritz med blomster og ga henne en gammeldags viktoriansk ring, sier en kilde nær paret til bladet.

Sturridge og Miller har foreløpig ikke selv kommentert verken forlovelses- eller babyryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Rhys planlegger å gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer