Kylie Jenner:

- Hun er gravid med tvillinger

Nytt bilde får fansen til å spekulere vilt.

TAUS OM BABYRYKTENE: Kylie Jenner har fremdeles ikke bekreftet eller avkreftet om hun er gravid, men fansen er overbevist om at den unge TV-stjernen skal bli mamma. Foto: NTB scanpix
TAUS OM BABYRYKTENE: Kylie Jenner har fremdeles ikke bekreftet eller avkreftet om hun er gravid, men fansen er overbevist om at den unge TV-stjernen skal bli mamma. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Realitystjernen Kylie Jenner (20) har holdt seg i skyggen etter at det begynte å svirre rykter om at hun venter barn med kjæresten Travis Scott (25).

Det er altså lenge siden 20-åringen har vist seg offentlig, eller har lagt ut bilder av seg selv i helfigur.

Kylies taushet har fått fansen til å spekulere vilt, og det var intet unntak da hun forrige uke delte et nærbilde av seg selv på Instagram. Bildene ble delt i forbindelse med lanseringen av hennes nye sminkekolleksjon.

Selv om man ikke kan se stjernens angivelige babymage på bildene, mener altså flere fans at de kan se i ansiktet hennes at hun venter barn. Noen hevder til og med at «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen skal få tvillinger.

«Hun kan skjule magen, men hun kan ikke skjule ansiktet. Hun er gravid med tvillinger», skriver en Instagram-bruker under bildet, ifølge Cosmopolitan.

«Herregud, alle sammen kan se at jenta er gravid. Ansiktet hennes har aldri sett slik ut før», skriver en annen.

Nettopp hva det er med bildene som får fansen til å spekulere, er ikke kjent.

Saken fortsetter nedenfor.

@kyliejenner wearing Blizzard from The Nice Palette & Sugar from The Sugar Lip Set ❄️

Et innlegg delt av Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics)

Liker ikke at kroppen forandrer seg

Den unge TV-stjernen er kjent for å være svært aktiv i sosiale medier, både på Instagram og Snapchat. De siste månedene har det vært færre oppdateringer fra stjernen enn vanlig.

Ifølge kilder skal årsaken være at hun er svært misfornøyd med hvordan kroppen har endret seg etter at hun ble gravid.

- Kroppen hennes er i konstant endring, og Kylie liker det ikke. Hun har alltid vært usikker på egen kropp, og vært redd for at hun ikke er like formfull eller pen som søstrene sine, har en kilde sagt til People.

Saken fortetter nedenfor.

KOMMENDE FORELDRE: Kylie Jenner og rapperen Travis Scott har vært sammen siden mai i år, men skal allerede vente barn sammen. Foto: NTB scanpix
KOMMENDE FORELDRE: Kylie Jenner og rapperen Travis Scott har vært sammen siden mai i år, men skal allerede vente barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer
HOLDER SEG I SKYGGEN: Siden babyryktene begynte å svirre, har Kylie kun vist seg offentlig i store gensere som skjuler den angivelige babymagen. Foto: NTB scanpix
HOLDER SEG I SKYGGEN: Siden babyryktene begynte å svirre, har Kylie kun vist seg offentlig i store gensere som skjuler den angivelige babymagen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kilden forteller også at Kylie ikke kommer til å komme tilbake i rampelyset med det første.

- Kylie stoler kun på sine nærmeste venner og søstre nå. Hun ønsker å annonsere ting på sine egne vilkår, men hun har det veldig gøy med å gi små hint. Hun vet at all oppmerksomheten er på henne og babymagen, men hun vil ikke dele noe før hun er klar for det, har en kilde nær «Kylie Cosmetics»-gründeren fortalt til People.

Utstyr for en halv million kroner

Forholdet mellom Kylie og rapperen Travis Scott ble kjent i mai, kort tid etter at Kylie brøt med Tyga (27).

Selv om de to turtelduene ikke har vært sammen så lenge, skal rapperen være svært kry over at paret skal bli foreldre. Det har en venn nær Travis ha fortalt til People.

- Travis er så begeistret for den kommende babyen. De prøver begge to å nyte denne tiden for seg selv og holde det privat så lenge de kan. De vet at det kommer til å bli mye oppstyr når nyheten omsider kommer ut, fortalte insideren, og la til at Travis er stormforelsket i Kylie og at han føler seg heldig som har både henne og babyen.

Det ferske paret skal også ha forberedt seg godt på å bli foreldre for første gang. Ifølge TMZ skal de allerede ha kjøpt inn babyutstyr for 70 000 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 560 000 norske kroner.

TMZ har blitt fortalt at Kylie Jenner allerede skal ha fylt opp et helt klesskap til sin lille, blant annet en rekke dyre designerklær.

- Dette kommer til å bli det best kledde barnet dere noen gang har sett, har en kilde nær 20-åringen uttalt.

LES OGSÅ: Avslører dødsdrama i familien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer