- Hun er gravid med tvillinger

Dobbel lykke for Zoe Saldana og ektemannen.

GLADE I BARN: Både Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego skal ha lyst på mange barn - og nå venter de angivelig tvillinger! Her er ekteparet avbildet sammen på et arrangement i Paris i mai.  Foto: Stella Pictures
GLADE I BARN: Både Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego skal ha lyst på mange barn - og nå venter de angivelig tvillinger! Her er ekteparet avbildet sammen på et arrangement i Paris i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken meldte amerikanske medier at «Guardians of the Galaxy»-aktuelle Zoe Saldana (36) venter barn med ektemannen Marco Perogo (35).

Den svært så private Hollywood-stjernen har hittil holdt tett om spekulasjonene, som nå er blitt dobbelt så heftige.

Skuespilleren skal nemlig være gravid med tvillinger, bekrefter flere kilder overfor E!News.

- Hun er overbegeistret!, røper en innsidekilde overfor nettstedet.

I 2012 uttalte «Colombiana»-stjernen at hun ønsket seg hele fem barn, og hvis det er tvillinger hun går med i magen er hun altså et godt stykke på vei.

Saldana, som giftet seg med italienske Perogo i fjor, har de siste dagene vært travelt opptatt med å vise seg på den røde løperen i forbindelse med «Guardians of the Galaxy»-premieren.

Både på filmens Hollywood-premiere mandag og London-premieren torsdag, var 36-åringen iført antrekk som unektelig rettet et visst fokus mot magepartiet hennes.

Filmstjernen skal bare være omlag tre måneder på vei.

Men hvis det er tvillinger som kjemper om plassen i den slanke skuespillerens mage, er det ikke rart om babymagen allerede er blitt vanskelig å skjule.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer