- Hun er gravid med tvillinger

Dobbel lykke for Zoe Saldana og ektemannen.

GLADE I BARN: Både Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego skal ha lyst på mange barn - og nå venter de angivelig tvillinger! Her er ekteparet avbildet sammen på et arrangement i Paris i mai.  Foto: Stella Pictures
GLADE I BARN: Både Zoe Saldana og ektemannen Marco Perego skal ha lyst på mange barn - og nå venter de angivelig tvillinger! Her er ekteparet avbildet sammen på et arrangement i Paris i mai. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken meldte amerikanske medier at «Guardians of the Galaxy»-aktuelle Zoe Saldana (36) venter barn med ektemannen Marco Perogo (35).

Den svært så private Hollywood-stjernen har hittil holdt tett om spekulasjonene, som nå er blitt dobbelt så heftige.

Skuespilleren skal nemlig være gravid med tvillinger, bekrefter flere kilder overfor E!News.

- Hun er overbegeistret!, røper en innsidekilde overfor nettstedet.

I 2012 uttalte «Colombiana»-stjernen at hun ønsket seg hele fem barn, og hvis det er tvillinger hun går med i magen er hun altså et godt stykke på vei.

KOLLEGER: Zoe poserte smilende med motspiller Karen Gillan på «Guardians of the Galaxy»-premieren på Leicester Square torsdag. Foto: Stella Pictures
KOLLEGER: Zoe poserte smilende med motspiller Karen Gillan på «Guardians of the Galaxy»-premieren på Leicester Square torsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saldana, som giftet seg med italienske Perogo i fjor, har de siste dagene vært travelt opptatt med å vise seg på den røde løperen i forbindelse med «Guardians of the Galaxy»-premieren.

Både på filmens Hollywood-premiere mandag og London-premieren torsdag, var 36-åringen iført antrekk som unektelig rettet et visst fokus mot magepartiet hennes.

Filmstjernen skal bare være omlag tre måneder på vei.

Men hvis det er tvillinger som kjemper om plassen i den slanke skuespillerens mage, er det ikke rart om babymagen allerede er blitt vanskelig å skjule.

LES OGSÅ: Tone strålte på søsterens store dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer