- Hun er gravid med barnet hans

Florida-modell hevder hun bærer superstjernens fjerde barn.

FÅR SKRYT: - Etter å ha blitt informert om saken, har Jude Law vært ingenting annet enn hjelpsom og støttende, sier Florida-modellens advokat. Foto: All Over Press
FÅR SKRYT: - Etter å ha blitt informert om saken, har Jude Law vært ingenting annet enn hjelpsom og støttende, sier Florida-modellens advokat. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller og Florida-modell Samantha Burke er gravid med superstjernen Jude Laws (36) fjerde barn. Det hevder i hvert fall advokaten hennes.

- Ms. Burke kan bekrefte at hun hadde et forhold til Mr. Law og at hun har informert ham om at hun venter barnet hans senere denne høsten. Etter å ha blitt informert om saken, har Jude Law vært ingenting annet enn hjelpsom og støttende i forhold til Ms. Burke og hennes graviditet, sier den ikke-identifiserte advokaten, ifølge TMZ.

Til People forteller også en venn av Samantha Burke at modellen tidligere har uttalt til sin egen vennekrets at hun er gravid med Jude Laws barn.

Det var på onsdag at skuespilleren, som har tre barn med eks-kona Sadie Frost, annonserte at han venter et fjerde barn - med en tidligere elsker.

I oktober dukker 36-åringen opp i "Hamlet" på Broadway. Han har også en rolle i filmen "Sherlock Holmes", sammen med blant andre Robert Downey Jr.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Diaz i heftig trekant-drama