- Hun er gravid igjen

Hollywoodstjernen Marley Shelton venter sitt andre barn.

VENTER BARN: - Vi kunne ikke vært mer lykkelige, sier Marley Shelton og ektemannen Beau Flynn, som venter sitt andre barn sammen. Foto: Stella Pictures
VENTER BARN: - Vi kunne ikke vært mer lykkelige, sier Marley Shelton og ektemannen Beau Flynn, som venter sitt andre barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september 2009 ble det kjent at Hollywood-stjernen Marley Shelton (37) hadde blitt mamma for første gang - til en liten datter. Nå venter skuespilleren, som blant annet har spilt i «Scream 4», sitt andre barn med produsent-ektemannen Beau Flynn.

Til People bekrefter det lykkelige paret at Shelton er gravid igjen. Terminen er våren 2012.

- Vi kunne ikke vært mer lykkelige, sier de til nettstedet.

Shelton er i øyeblikket å se i «The Mighty Macs». 37-åringen har - i tillegg til «Scream 4», også spilt i filmen «Sin City», samt serien «Eleventh Hour». Flynn på sin side har vært med på å produsere filmer som «Requiem for a Dream», «The Exorcism of Emily Rose», samt «What’s Your Number?».

Paret giftet seg i 2001.

- Hun er absolutt mirakuløs. En nydelig liten tass full av ren kjærlighet. Mor, far og barn har det veldig bra, sa Flynn etter at lille West kom til verden for i overkant av to år siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ligger ikke rundt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer