Hun er gravid - og tar én ukes fødselspermisjon

Designeren er for populær til å gå hjemme...

SLITEN: Den gravide designeren Fam Irvoll er sliten og overarbeidet, men har ikke tid til å slappe av - selv ikke fødselen. Her er designeren på lanseringen av sin nye smykkekolleksjon for Arts & Crafts.
SLITEN: Den gravide designeren Fam Irvoll er sliten og overarbeidet, men har ikke tid til å slappe av - selv ikke fødselen. Her er designeren på lanseringen av sin nye smykkekolleksjon for Arts & Crafts. Vis mer
SEHER.NO: Den norske klesdesigneren Fam Irvoll har gjort stor suksess med sine naivistiske og Disney-inspirerte kreasjoner, og hun har blant annet stjerner som Lady Gaga, Katy Perry og norske Samsaya på kundelisten.

Irvoll venter sitt første barn i løpet av våren, men  lar seg ikke stanse av den trettheten som følger med graviditeten, skriver Dagbladet.
 
- Jeg er veldig sliten for tida, overarbeidet. Men det er slik livet mitt er. Heldigvis bestemmer jeg selv tidene for søvn og jobb, sier hun til Dagbladet.

Og det er ikke rart at den gravide stjernedesigneren må stå på. Denne uken lanserte hun en egen smykkekolleksjon for kjeden Arts &Crafts. I midten av februar skal hun dessuten vise frem både barne- og voksenkolleksjon på Oslo Fashion Week.

Selv ikke etter at barnet er født har Irvoll tid til å slappe av. Hun har nemlig mer design som må fullføres før hun skal holde nok en visning til sommeren. Den vordende moren er altså så populær som designer at hun ikke kan ta seg mer enn én ukes fødselspermisjon!

- Livet mitt kan ikke stoppe, jeg kan ikke ta et års pause. Så det blir et hardt år. Jeg er heldig som har familie som stiller opp og en kjæreste som er der for meg hele tida. Så kan jeg heller ta ferie etter visningen i august, forteller hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjendiser er dumme mennesker