- Hun er god til å kysse

Nå velger TV-bonden å flytte nærmere sin utvalgte frier.

FLYTTER: - Etter tre år i reiselivsbransjen på Vestlandet, er det først og fremst på grunn av jobb at jeg flytter, samtidig som det er litt lang avstand mellom oss nå, sier Christian Fredrik Sandberg, som valgte Jeanett (nummer to fra høyre) i «Jak Foto: TV 2
FLYTTER: - Etter tre år i reiselivsbransjen på Vestlandet, er det først og fremst på grunn av jobb at jeg flytter, samtidig som det er litt lang avstand mellom oss nå, sier Christian Fredrik Sandberg, som valgte Jeanett (nummer to fra høyre) i «Jak Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: Årets «Jakten på kjærligheten» er snart over. Alle bøndene har gjort sine avgjørende valg, og i mandagens episode får TV-seerne se at hver av dem tar med seg sin frier på en romantisk kjærlighetsferie til Island, Amsterdam, Irland og Frankrike.

Christian Fredrik Sandberg valgte å ta med seg Jeanett Vasskog på slottsferie til Cognac i Frankrike. Der ser det også ut til at paret virkelig finner tonen.

- Stemningen var veldig god. Vi gjorde masse gøy. Hun fikk meg opp på hesteryggen, vi smakte konjakk og jeg lærte henne å spille golf, sier Christian Fredrik til Dagbladet.

André Olsen og hans Caroline Flisnes har innrømmet at de er forelsket. Det vil ikke Sandberg. Ikke helt ennå i hvert fall. Men en annen ting, er han den første til å innrømme.

- Hun er god til å kysse...

Christian Fredrik bor for tiden i Bergen. Til avisen forteller han at han nå planlegger å flytte nærmere Jeanett.

- Jeg søker jobb på Østlandet nå. Etter tre år i reiselivsbransjen på Vestlandet, er det først og fremst på grunn av jobb at jeg flytter, samtidig som det er litt lang avstand mellom oss nå. Det er slik sett bedre for meg å bo nærmere, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: