UTSLITT: Her er Cheryl Cole på vei hjem fra innspillingene av "X Factor", helt utslitt. Foto: Stella Pictures
UTSLITT: Her er Cheryl Cole på vei hjem fra innspillingene av "X Factor", helt utslitt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun er fullstendig utslitt

Sangstjernen har gått på en kraftig smell.

SEHER.NO: "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole (26) har store problemer. For mye jobbing har ført til at hun nå er fullstendig utslitt, og kan vente seg et sammenbrudd.

26-åringen holder for tiden på med innspillingene av "X Factor", der hun sitter i dommerpanelet. I tillegg strever hun hardt for å fullføre sitt nye soloalbum.

- De andre jentene i "Girls Aloud" har gitt henne tid til å slappe av, men nå jobber hun hardere enn noen gang før, sier en kilde ifølge Female First.

- Ingen kan nekte for at filmingen virkelig tar på, men hun går strake veien mot et sammenbrudd når direktesendingene starter i september.

Flere ganger har Cheryl knekt sammen på jobb den siste tiden.

- Hun har grått så mye at vi har måtte stoppe filmingen noen ganger, slik at hun kunne samle seg igjen, sier en kilde til Star Magazine.

- Når dagen er ferdig, drar gjerne de andre fra dommerpanelet (Louis Walsh, Simon Cowell og Dannii Minogue, red. anm.) ut for å spise middag eller ta noen drinker, men Cheryl vil alltid gå hjem og til sengs. Hun er helt utslitt.

På hjemmebane er det også problematisk for den populære artisten. Den harde jobbingen gjør det vanskelig å tilbringe tid med hennes mann, Chelsea-stjernen Ashley Cole.

- Hun er bekymret for at hun ikke bruker nok tid på ektemannen sin, men vi forteller henne at hun trenger å tenke på seg selv.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Hva har du på deg her, Cheryl?