<strong>BARE VENNER:</strong> Reggie Bush skal ha gjort det klart at han kun ønsker vennskap med eksen Kardashian. Foto: All Over Press
BARE VENNER: Reggie Bush skal ha gjort det klart at han kun ønsker vennskap med eksen Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer

- Hun er fullstendig knust

Eksen vil ikke ta Kim Kardashian tilbake.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden versert rykter om at reality-stjernen Kim Kardashian (31) og ekskjæresten Reggie Bush hadde blitt sammen igjen.

Det tidligere paret har flere ganger vist seg sammen etter at ekteskapet mellom Kardashian og Kris Humphries tok slutt etter 72 dager.

Nå skal Kardashian være fullstendig knust, fordi Bush har fortalt henne at han ikke vil bli sammen med henne igjen.

- Hun trodde Reggie ville ta henne tilbake etter hele greia med Kris. Han er hennes eneste virkelige kjærlighet. Han kunne enkelt ha innledet et forhold med Kim igjen, men har valgt å ikke gjøre det, sier en kilde ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Det er dette som har fått Kardashian til å fortvile.

- Reggie liker å tilbringe tid med med Kim, men liker ikke oppmerksomheten som følger. Han har sagt til henne at han ikke elsker henne på den måten lenger, og at de bare er venner.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kobles til eksen nok en gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer