TURBULENT FORHOLD: I januar 2010, etter de hadde vært sammen i 20 måneder valgte paret å gå hvert til sitt, før de senere fant tilbake til hverandre. Nicole og Lewis gikk også fra hverandre sent i 2011, før de igjen fant tilbake til hverandre tidli Foto: All Over Press
TURBULENT FORHOLD: I januar 2010, etter de hadde vært sammen i 20 måneder valgte paret å gå hvert til sitt, før de senere fant tilbake til hverandre. Nicole og Lewis gikk også fra hverandre sent i 2011, før de igjen fant tilbake til hverandre tidli Foto: All Over PressVis mer

- Hun er fullstendig knust

Nicole Scherzinger tar bruddet med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton hardt.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at popstjernen Nicole Scherzinger (35) og Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (28) hadde gjort det slutt.

- Det er så vanskelig å holde forholdet levende når de nesten aldri er i samme land. Begge har støttet hverandre i karrierene sine, og det vil de fortsette med. Men alt arbeidet kostet dem til slutt forholdet, sa en kilde til The Sun.

Paret hadde et turbulent fem år langt forhold. Kort tid før bruddet ble et faktum gikk Hamilton offentlig ut om sine planer om å fri til Nicole.

- Vi har vært sammen i fem år, som er ganske lenge. Jeg vil forhåpentligvis fri i løpet av kort tid, uttalte Hamilton til The Sun.

Nicole Scherzinger, som ble superstjerne som vokalist i bandet Pussycat Dolls, skal være knust etter bruddet.

- Nicole har ekstrem kjærlighetssorg og er fullstendig knust, sier en kilde til Daily Mail.

Ifølge venner er det derimot en liten mulighet for at de to tidligere turtelduene kan finne tilbake til hverandre.

- Hvem vet hva som vil skje i løpet av et års tid. De er fremdeles veldig glade i hverandre, men slik som ting er per dags dato, er de ikke sammen.

Dette er heller ikke den første gangen paret har valgt å gjøre det slutt. I januar 2010, etter de hadde vært sammen i 20 måneder valgte paret å gå hver til sitt, før de senere fant tilbake til hverandre.

Nicole og Lewis gikk også fra hverandre sent i 2011, før de igjen fant tilbake til hverandre tidlig i 2012.

LES OGSÅ: Skulle fri - Slo opp