Jessica Biel og Justin Timberlake:

- Hun er fortsatt opprørt

Kona skal visstnok ikke ha kommet over Alisha-skandalen.

SÅRET: Jessica Biel og Justin Timberlake skal gå gjennom en tøff periode etter artisten ble fotografert sammen med skuespillerkollega. Foto: NTB Scanpix
SÅRET: Jessica Biel og Justin Timberlake skal gå gjennom en tøff periode etter artisten ble fotografert sammen med skuespillerkollega. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jessica Biel (37) og Justin Timberlake (38) har vært sammen i hele 13 år, og gift i åtte. «7th Heaven»-stjernen og Timberlake har derimot ikke bare hatt oppturer.

I 2011 bestemte nemlig paret seg for å avslutte forholdet, og fortsette som venner. Ikke lenge etterpå ble de sammen igjen, og tok valget om å gifte seg i 2012.

Bruddet for omtrent ni år siden er imidlertid ikke den eneste turbulente tiden de har gått gjennom som par.

I slutten av november ble Timberlake observert mens han holdt hender med skuespillerkollega Alisha Wainwright (30). Flere bilder fra baren i New Orleans, hvor de var sammen med flere kollegaer, spredte seg raskt i den kulørte delen av pressen.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Jeg beklager

Utroskapsrykter begynte raskt å spre seg, men Timberlake var relativt rask med å kommentere situasjonen på Instagram.

I innlegget fortalte han at han var nødt å sette en stopper på ryktene av hensyn til familien sin - selv om noen mener at Biel var pådriveren for innlegget.

- For noen uker siden mistet jeg en stor del av dømmekraften min, men la meg være tydelig, det skjedde ingenting mellom meg og min skuespillerkollega. Jeg drakk altfor mye den kvelden, og jeg angrer på oppførselen min. Jeg skulle ha visst bedre, skrev Timberlake.

Artisten la seg paddeflat, og beklaget til både kona og den fire år gamle sønnen deres, Silas.

-Jeg beklager til min fantastiske kone og familie for å måtte gå gjennom en så pinlig situasjon, og jeg er fokusert på å være den beste ektemannen og faren jeg kan være. Dette var ikke det. Jeg er utrolig stolt over å jobbe med «Palmer». Ser fram til å fortsette å lage denne filmen, og er spent på at folk skal se den, avsluttet Timberlake innlegget med.

NÆRKONTAKT: Alisha Wainwright og Justin Timberlake så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans i slutten av november 2019. Foto: Mega/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Alisha Wainwright og Justin Timberlake så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans i slutten av november 2019. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

Onsdag forrige uke skal paret ha blitt observert sammen for første gang etter bilde-skandalen.

Holdt seg for seg selv

Ekteparet skal ha spist middag sammen på hotellet Bel-Air i Los Angeles. Ifølge Us Weekly holdt seg for seg selv, og de ansatte lot paret være i fred.

Timberlake skal ha rettet all oppmerksomheten mot Biel, og etter middagen dro de derfra sammen.

Noen dager tidligere røpet en annen kilde til magasinet at Biel fortsatt er såret over hendelsen, men at paret har det greit enn så lenge.

Nå kan det virke som at 37-åringen ennå ikke har kommet over den pinlige skandalen i november.

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

Fortsatt såret

Ifølge Us Weekly skal Biel fortsatt være misfornøyd med situasjonen, da Justin skal ha gitt store løfter uten å holde dem.

- Han lovet at han ville være mer involvert i familien, men hun føler ikke at han gjør det, uttaler en kilde til nettstedet.

Biel skal ha vært veldig opprørt og flau over ektemannens oppførsel, og mener det var upassende.

Forholdet skal ha vært en prioritet for Timerlakes del, etter at nyheten kom ut i mediene for bare to måneder siden. I forrige måned fortalte en kilde til Us Weekly at Timberlake er villig til å gjøre alt for å reparere ekteskapet sitt etter skandalen.

- Han har vært så søt mot henne og sørger for at Jessica vet hvor mye hun betyr for ham. Han legger virkelig inn stor innsats.

Paret skal videre ha feiret jul sammen med sønnen, Silas, hvor Timberlake visstnok skal ha gjort en stor innsats i å gjøre den perfekt, hevder nettstedet videre.

LES OGSÅ: - William er bekymret for Kate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer