- Hun er fortsatt i sjokk

Beveger seg ikke utendørs etter de tragiske drapene.

DREPT: Jennifer Hudsons mor, bror og nevø ble funnet brutalt myrdet forrige uke. Foto: STELLA PICTURES
DREPT: Jennifer Hudsons mor, bror og nevø ble funnet brutalt myrdet forrige uke. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: 24. oktober ble moren og broren til Idol- og Oscar-vinner Jennifer Hudson (27) funnet skutt og drept i morens hjem i Chicago. Hudsons nevø Julian King (7) ble også meldt savnet etter drapene, og to dager senere ble den lille gutten funnet brutalt myrdet i en forlatt Chevy Suburban 1994-modell.

Siden det har Hudson tilbragt tid med venner og familie på et hotell i Chicago - mens hun forbereder seg på de tre familiemedlemmenes begravelse.

- Hun er fortsatt i sjokk. Hun har nesten ikke vært utendørs, og har masse sikkerhetsvakter rundt seg, sier en kilde til E! News.

Hudson-familien fikk massiv støtte etter trippeldrapene. Se bildene nederst i saken.

Ifølge nettstedet skal Hudson ha sjekket inn på "Trump International Hotel & Tower" samme dag som hennes mor, Darnell Donerson, og bror, Jason Hudson, på tragisk vis ble skutt og drept i morens hjem. Jennifer var i Florida da hun mottok den sørgelige nyheten, men satte seg umiddelbart på flyet nordover etter å ha mottatt sjokkbeskjeden.

Kilder forteller at Hudson nesten ikke forlatt hotellsuiten etter at hun ankom sist fredag. Søskenbarnene har gjort alle ærend, deriblant å hente hennes personlige eiendeler, samt matinnkjøp. 27-åringen har ikke blitt sett offentlig siden mandag, da hun var på plass for å identifisere sin nevø.

Jennifers mann, David Otunga, har - ifølge E! News' kilder - passet på sin kjære 24 timer i døgnet etter den tragiske hendelsen.

- David har stått ved hennes side gjennom hele tragedien. Han har vært der for henne absolutt hele tiden, sier kilden.

Onsdag denne uka fant Chicago-politiet en 45-kaliber pistol som de tror har blitt brukt til å ta livet av Hollywoodstjernens mor, bror og nevø. Våpenet ble funnet på en tom parkeringsplass cirka et kvartal fra bilen hvor Julian lå død.

Samme dag som Hudsons mor og bror ble funnet drept, arresterte politiet William Balfour (27), som er Jennifers søsters fraseparerte ektemann.  Balfour skal derimot fortsatt ikke være siktet i saken, selv om politiet omtaler han som "en person av interesse". Kilder har likevel sagt at han så langt er hovedmistenkt.

Jennifer Hudson tok Amerika med storm og stakk av med seieren i den tredje sesongen av "American Idol". Kort tid etter fikk hun rollen som Effie White i storfilmen Dreamgirls, hvor hun spilte mot blant andre Beyoncé, Jamie Foxx og Eddie Murphy.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Mordvåpenet muligens funnet

Hudson-familien fikk massiv støtte etter trippeldrapene. Se bildene her:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer