FORELSKET? Rihanna har den siste tiden blitt koblet til en rekke kjente menn, men ifølge moren er datteren fremdeles forelsket i Chris Brown. Foto: All Over Press
FORELSKET? Rihanna har den siste tiden blitt koblet til en rekke kjente menn, men ifølge moren er datteren fremdeles forelsket i Chris Brown. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er fortsatt forelsket i Chris

Rihannas mor mener den voldelige eksen har en syk makt over datteren.

SEHER.NO: Forholdet mellom superstjernen Rihanna (21), har R&B-artisten Chris Brown (20) tok brått slutt i februar, etter at Brown banket opp Rihanna.

Brown sa seg skyldig i rettsaken mot ham tidligere i år, og ble dermed dømt til samfunnstjeneste, samt dømt til å holde seg minst 46 meter unna ekskjæresten.

Etter at Rihanna ble singel, har spekulasjonene florert omkring popstjernens kjærlighetsliv i den internasjonale kjendispressen, og 21-åringen har blitt koblet opp til kjendiser kom Kanye West (31), Pharrell Williams og den canadiske rapperen Aubrey "Drake" Graham.
Men skal vi tro Rihannas mor, Monica Fenty, elsker datteren fremdeles Chris Brown.

Nå frykter moren at Rihanna fremdeles har følelser for den voldelige ekskjæresten, og at det er ingenting hun kan gjøre med det.

- Jeg er knust, men hva kan jeg gjøre? Vi elsker henne, men kan ikke sitte her og se på at hun spiller russisk rulett med livet sitt. Chris har en syk makt over henne. Hun elsker ham fremdeles og han vet det. I hennes øyne, er han en gud. Selv etter det han gjorde, er ikke inntrykket svekket, forteller den hjelpesløse moren til Star magazine, ifølge FemaleFirst. 

Ifølge nettstedet skal Rihanna og Brown ha blitt observert sammen på et hotell i New York senest i forrige uke, og dermed startet ryktene om en eventuell romanse igjen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!LES OGSÅ: - Må beskyttes døgnet rundt