- Hun er forlovet!

Sofia Vergara skal ha blitt fridd til på bursdagen sin.

FORLOVET SEG: Flere amerikanske kjendismedier melder at skuespiller Sofia Vergara tirsdag ble fridd til av forretningsmannen Nick Loeb (t.h) på ferie i Mexico. Paret har imidlertid ennå ikke bekreftet nyheten. Ifølge RadarOnline skal Vergara og kjæres Foto: All Over Press
FORLOVET SEG: Flere amerikanske kjendismedier melder at skuespiller Sofia Vergara tirsdag ble fridd til av forretningsmannen Nick Loeb (t.h) på ferie i Mexico. Paret har imidlertid ennå ikke bekreftet nyheten. Ifølge RadarOnline skal Vergara og kjæres Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-skuespiller Sofia Vergara hadde visst en minneverdig bursdagsfeiring da hun fylte 40 år tirsdag denne uken.

Ifølge RadarOnline skal nemlig kjæresten Nick Loeb ha overrasket henne med et romantisk frieri under feiringen i Mexico 10. juli.

- Han fridde mens de befant seg i Maya-ruinene Chichen Itza sammen med hele bursdagsselskapet, sier en kilde nær paret til RadarOnline.

Blant andre «Modern Family»-kollegaene Jesse Tyler Ferguson (36), Julie Bowen (42) og Sarah Hyland (21) skal ha vært til stede under frieriet.

Også People omtaler det angivelige frieriet, og henviser til en kilde som uttaler at turtelduene nå er forlovet. Nettstedet melder imidlertid om andre kilder som avkrefter at Vergara er en nyforlovet 40-åring.

Nettstedet TooFab har derimot publisert et bilde av skjønnheten med en stor diamantring på sin venstre ringfinger - som Vergara skal ha re-tweetet fra en av vennene sine på Twitter.

Verken Vergara eller Loeb har ennå bekreftet forlovelsen. Paret, som har vært sammen i omtrent to år, gjorde det nylig slutt for en periode. Men allerede i juni var de sammen igjen. Og nå - knapt en måned senere - ser det altså ut til at de er klare for å forbli sammen.

Sofia Vergara har tidligere vært gift med ungdomskjæresten Joe Gonzalez, fra 1991 og til 1993.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Derfor poserer hun naken


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer