- Hun er for «stor» for amerikansk tv

Modellen selv er rystet... Se den avviste reklamevideoen!

BLE RYSTET: Ashley Graham ble rystet da ABC avviste reklamen. - De bryr seg tydeligvis ikke om å vise kvinner med større bryster enn normalt, sier hun til The New York Post. Foto: YouTube/Lane Bryant
BLE RYSTET: Ashley Graham ble rystet da ABC avviste reklamen. - De bryr seg tydeligvis ikke om å vise kvinner med større bryster enn normalt, sier hun til The New York Post. Foto: YouTube/Lane Bryant Vis mer
Se den avviste musikkvideoen nederst i saken!

SEHER.NO:  Den amerikanske tv-stasjonen ABC har avvist en reklame fra undertøysfirmaet «Lane Bryant». Den formfulle modellen Ashley Graham, var ifølge ABC for stor til å kunne vises på tv.

Modellen i reklamen, Ashley Graham, ble rystet da hun hørte om ABC sin beslutning.
 
- ABC bryr seg tydeligvis ikke om å vise kvinner med større bryster enn normalt, sier den barmfagre modellen til New York Post.

Hun er overbevist om at grunnen til at reklamen ble avvist er fordi hun, i motsetning til modellene i «Victoria`s Secret» og andre undertøysreklamer, er en «stor» modell med en BH-størrelse på 85D.

- Det første jeg tenkte var at reklamene fra «Victoria`s Secret» er minst like dristige. Jeg vil faktisk si at de reklamene er mer dristige enn reklamen fra «Lane Bryant», hevder Graham.

Representanter for«Lane Bryant» skiver på merkets egen blogg Inside Curve at ABC ved å avvise denne reklamen prøver å definere hva skjønnhet er - og det virker ikke til å være «store» modeller.

Visepresident i ABC, Julie Hoover, avviser kritikken.

- Vi har forsøkt å være imøtekommende overfor Lane Bryant, og tilbudt dem et annet sendetidspunkt enn det som opprinnelig var planlagt. Men de har i stedet valgt å gå ut i offentlighet med saken, sier Hoover ifølge BT.dk.

Lane Bryant har nå laget en ny avtale med tv-stasjonen Fox, som vil vise reklamen på onsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg er da ikke feit!