BESTE BILDE: Dette bildet av Kamilla (17) var det beste som ble tatt i mandagens program.   Foto: TV 3
BESTE BILDE: Dette bildet av Kamilla (17) var det beste som ble tatt i mandagens program. Foto: TV 3Vis mer

Hun er for atletisk

Les hva dommerne mente var feil med denne kroppen

SEHER.NO: "Top Model"-sendingen mandag tok en litt annen vending enn deltagerne hadde ventet seg.

Etter at alle hadde fått kommentarer på bildene sine ble jentene sendt på bakrommet mens dommerne diskuterte hver enkelt av dem.

- Hun har alt. Hun har ansiktet og kroppen. Men hun har en litt atletisk kropp. Hun sa hun er svømmer, men ellers er hun fantastisk, sa Vendela om Polina, som helt fra starten har gjort det svært bra i konkurransen.

Mens de spente jentene ventet på at dommerene skulle bli enige om resultatet åpnet plutselig døren seg. Inn kom venner og familie som jentene ikke hadde sett på lenge.

Det ble latter og tårer, og enda en stor overraskelse da programleder Vendela kom med følgende beskjed:

- I dag er det ingen som skal hjem. Dere fortjener virkelig å få dra tilbake til hotellet og kose dere med familien deres.

Etter mandagens "naken"-fotoshoot ser det ut som om at det er Kamilla (18) og Polina (17) som ligger best an i konkurransen. Mandag var første gang Kamilla fikk "tittelen" for beste bilde etter en fotoshoot.

- Kamilla bildet ditt er helt fantastisk, skrøt Vendela til henne.

- Sukker og betong, må jeg begynne å kalle deg nå - ikke sukker og honning. Du er stødig som alltid, og du har tatt det beste bildet, var dommen fra Bjørn Opsahl.

Også Polina fikk ros av den dyktige fotografen.

- Du er nummer to synes jeg da. Dette er et rått bilde. Superbra. Slik jeg ser det kniver du med Kamilla om å være helt i teten her, bare sånn at vi har lagt kortene på bordet for alle sammen. Der fikk dere den, sa Bjørn Opsahl om Polinas bilde med to nakne menn.

 


 LES OGSÅ: Barna vil ikke bli modell