SØTE: Magnus Devold med kjæresten. Han forteller til Se og Hør at hun gjør ham roligere.  Foto: Andreas Fadum
SØTE: Magnus Devold med kjæresten. Han forteller til Se og Hør at hun gjør ham roligere. Foto: Andreas FadumVis mer

- Hun er flink til å roe meg ned

Magnus Devold elsker livet med sin nye samboer.

SEOGHØR.NO: Magnus Devold (28) er endelig ferdig med praktikantjobben hos «Ylvis»- gutta. I høst debuterte han som programleder på egne bein, med humorprogrammet «Kjendiskveld med Magnus Devold».

Den blide kjempen på 199 centimeter legger ikke skjul på at det ble mange søvnløse netter opp mot premieren.

– Selvtilliten går i en vanvittig berg-og-dal-bane når det nærmer seg premiere. Jeg drømte at jeg manglet manus, eller låste meg ute under sending. Det var alltid noe som gikk galt i drømmene mine, så jeg ble godt forberedt, bedyrer debutanten.

TAR HEVN: Ylvis-gutta har mange ganger fått Magnus Devold til å gjøre ubehagelige ting. Nå er det Devold som ler best.  Foto: TV Norge
TAR HEVN: Ylvis-gutta har mange ganger fått Magnus Devold til å gjøre ubehagelige ting. Nå er det Devold som ler best. Foto: TV Norge Vis mer

Heldigvis har han hatt en god støtte i samboeren Amanda Erlandsen (22).

– Jeg har akkurat blitt samboer. Så det er topp. Da får jeg i meg frokost på morgenen og står opp tidligere, forteller Devold.

–Hun er flink til å roe meg ned om jeg blir litt stressa, særlig når det er blitt mange sene kvelder og et par sammenbrudd. Siden hun også jobber med TV, vet hun hva det handler om, forsikrer 28-åringen.

Nervene ble heldigvis mindre plagsomme når sendingene var i gang.

Se Bård Tufte Johansens burgertips i «Kjendiskveld med Magnus Devold»:

Som ihuga Se og Hør-leser, blir Magnus svært stolt når han får overrakt sin egen lusekofte – i ekte Hollywood-stjernestil.

– Jøss, dette er veldig stas, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle få! Nå føler jeg meg som en ekte superstjerne, jubler Magnus.

– Denne her kommer jeg til å bo i. Det er ikke umulig at den blir med på TV heller, legger han til med et lurt smil.

LES OGSÅ: Nå snakker Ylvis om Beckham-møtet