- Hun er flau over hvor feit søsteren er

Julia Roberts er frastøtt over at søsteren veier 136 kilo.

FLAUT: Julia Roberts mener søsteren er en skam for familien. Foto: All Over Press
FLAUT: Julia Roberts mener søsteren er en skam for familien. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Julia Roberts (43) er ikke helt fornøyd med sin halvsøster, Nancy Motes. Ifølge den amerikanske tabloidavisen National Enquirer hater Roberts at halvsøsteren veier 136 kilo.

- Julia har ikke akkurat lagt skjul på hva hun mener om at Nancy har blitt stor. Hun synes det er flaut, både for henne og for hele familien, sier en kilde til avisen.

Avisen skriver at Roberts mener halvsøsterens vekt er frastøtende.

- Hun har spurt Nancy rett ut: «Hvem skal passe på mamma hvis du blir syk?». I tillegg har hun rullet på øynene og kommet med stygge kommentarer bak ryggen hennes, hvisket til folk: «Kan dere virkelig tro at hun har blitt så stor?».

Kommentarene haglet på en fest der begge var tilstede.

- Da Nancy fant ut hva Julia sa om henne, gikk hun bort og tok det opp. Hun ba henne om å holde kjeft og la henne være i fred. Da fyrte Julia tilbake: «Jeg hadde ikke trengt å gjøre det, om du hadde nok selvrespekt til å gå ned noen kilo». På et tidspunkt ba Nancy Julia om å dra til helvete.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter å date eldre menn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer