Tristan og Khloé:

- Hun er ferdig

Heller ikke denne gangen skal kjærligheten ha funket for realityparet.

OVER IGJEN? Det skal nok en gang være brudd mellom Tristan og Khloé. Foto: Gotpap/Pa Photos/NTB
OVER IGJEN? Det skal nok en gang være brudd mellom Tristan og Khloé. Foto: Gotpap/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

2019 var året realitystjerne Khloé Kardashian (36) fikk livet snudd opp ned da hennes daværende kjæreste, basketspiller Tristan Thompson (29), ble sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (23), som var bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (23).

Det var ikke første gang Thompson ble tatt på fersken med andre kvinner.

Trekantdramaet resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling, og det virket utenkelig at de to skulle finne tilbake til hverandre.

Fant tilbake til hverandre

Den siste tiden har imidlertid de to, som samarbeider med å oppdra datteren True (3), gitt flere hint i sosiale medier om at nettopp det er tilfelle.

Kommentarer og kjærlighetserklæringer har gjort at mange har spekulert på at de har funnet tilbake til hverandre.

I slutten av oktober i fjor ble det angivelig bekreftet at Khloé og Tristan hadde klart å legge den vanskelige tiden bak seg og gitt forholdet en ny sjanse.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

De har imidlertid ikke selv bekreftet forholdet, utover en bursdagshilsen fra Khloé hvor hun gikk langt i antyde at de to var et par igjen.

Både fansen og familien skal ha vært urolige for at de to skulle gi forholdet en ny sjanse. Nå ser det også ut til at paret selv har kommet frem til samme konklusjon.

Sett med andre kvinner

Det kommer nemlig samtidig som at kilder forteller at Thompson skal ha tatt på seg partyhatten igjen. Til E! News sier en kilde at Thompson var på fest hos rapperen Drake, og at han skal ha tilbrakte tiden med flere kvinner.

Blant annet skal han ha gått inn i et rom med tre kvinner.

En annen kilde, som skal ha vært et øyevitne, hevder at basketspilleren sa han var singel til de andre gjestene.

Tidligere i vår ble det også kjent at enda en ny kvinne kunne kobles til Thompson.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «The Tonight Show with Jimmy Fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

Tillitsproblemer

Det skal også være nettopp lojaliteten til Thompson som satte spikeren i den oppgravde kisten for Khloé.

- De hadde jobbet seg gjennom utroskapsryktene de siste ukene, men Khloé fortalte Tristan at han hadde mistet all tilliten hennes, og at forholdet ikke kunne repareres. Khloé prøvde virkelig, men til slutt følte hun seg for forrådt av ham. Hun er ferdig og sier at hun ikke kommer til å gå tilbake, sier en kilde til samme nettsted.

Videre forteller kilden at de to har fortsatt samarbeidet om datteren, og at de har sett hverandre flere ganger den siste uken med True, men at de ikke lenger har et romantisk forhold.

LES OGSÅ: Avslører nye detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer