ÅPNINGEN: Jasmin Haraldsen (t.v), Linni Meister og Pia Haraldsen koste seg på åpningen av Oslo Fashion Week tidligere i kveld med ei venninne. Linni hadde nok en gang kledd seg opp i kjole designet av Pia.  Foto: Stella Pictures
ÅPNINGEN: Jasmin Haraldsen (t.v), Linni Meister og Pia Haraldsen koste seg på åpningen av Oslo Fashion Week tidligere i kveld med ei venninne. Linni hadde nok en gang kledd seg opp i kjole designet av Pia. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er favorittdesigneren min!

Linni Meister stilte nok en gang i kjole designet at Pia Haraldsen.

Publisert
SEHER.NO: Blogger og TV-personlighet Linni Miester (26) hadde fått barnefri og stilte dermed på Oslo Fashion Weeks røde løper under åpningen av moteuken tirsdag.

Den søte blondinen kom sammen med Pia Haraldsen (30) og hennes mor Jasmin Haraldsen (57). Og kjolen Linni hadde tatt på seg for anledningen var - selvfølgelig - designet av ingen ringere enn hennes gode venninne.

- Jeg er her jo for å støtte norsk design, og hva er vel mer naturlig enn å kle meg opp i en kjole designet av favorittdesigneren min Pia Haraldsen?, fortalte Linni til Seher.no.


Dette er ikke første gang Linni kommer på en tilstelning iført kjole designet av Haraldsen. Tidligere i sommer, da de to venninnene var på førpremieren av den siste «Harry Potter»-filmen, hadde Linni også tatt på seg en Pia Haraldsen-kjole.

Flere av kjendisdamene hadde kledd seg i norsk design for anledningen, men det fantes selvfølgelig også unntak.

- Det ble ikke noe norsk design på oss i dag, men vi gikk for hvert vårt grønne antrekk fra den engelske kleskjeden Topshop, kunne mor og datter Haraldsen avsløre overfor Seher.no.


- Men grønn er iallefall en farge som vi kommer til å se mye av i motebildet, la Pia Haraldsen argumenterende til.

Også motedronning Kathrine Sørland (31) hadde valgt utenlandsk - nærmere bestemt svensk design fra en rimelig kleskjede.

- Jeg er ikledd Lindex fra topp til tå, for uten Louboutin-skoene og Louis Vuitton-vesken da, fortalte Sørland, som er talskvinne for den svenske kleskjeden, til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem gravidmagen på den røde løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer