VEKKER OPPSIKT: Lily-Rose Depp, skuespiller Johnny Depps datter, har gjort suksess som modell det siste året – men nå frykter mange for blondinens helse. Foto: Abaca
VEKKER OPPSIKT: Lily-Rose Depp, skuespiller Johnny Depps datter, har gjort suksess som modell det siste året – men nå frykter mange for blondinens helse. Foto: AbacaVis mer

- Hun er farlig tynn

Johnny Depps 16 år gamle modelldatter vekker oppsikt.

SVÆRT SLANK: Lily-Rose Depp har alltid vært slank, men mange mener at den unge modellen nå begynner å bli bekymringsverdig tynn. Foto: Scanpix
SVÆRT SLANK: Lily-Rose Depp har alltid vært slank, men mange mener at den unge modellen nå begynner å bli bekymringsverdig tynn. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det er bare et knapt år siden Lily-Rose Depp (16) gjorde sin debut på rød løper i New York, men den vakre blondinen har allerede rukket å bli en yndling i moteverdenen.

Siden i fjor har 16-åringen, som er datter av «Pirates of the Caribbean»-skuespiller Johnny Depp (52) og hans tidligere kjæreste Vanessa Paradis (43), blant annet prydet forsiden av Vogue Portugal og Love Magazine.

I tillegg er hun en selvskreven gjest på alle de store tilstelningene i Hollywood. Mest nylig dukket Lily-Rose opp på årets MET Gala, iført Chanel fra topp til tå.

Det er altså ingen tvil om at ungjenta har en lysende fremtid – men nå skaper hennes stadig tynnere kropp bekymring.

– Hun svinner hen. Lily-Rose er farlig tynn, skriver nettstedet RadarOnline.

Saken fortsetter under bildet.

Lily-Rose er ikke den eneste stjernen som har vakt oppsikt med sin svært slanke figur i det siste. Det samme gjelder også Kate Bosworth (33).

Skuespilleren fikk sitt store gjennombrudd da hun spilte den veltrente surferen Anne Marie i «Blue Crush», men i årene siden har Bosworths stadig tynnere kropp fått mer oppmerksomhet enn prestasjonene hennes foran kameraet.

Da hun var på ferie på tropiske Hawaii i forrige måned gikk den profilerte blondinen – naturlig nok – i bikini store deler av dagen, og etter at hun delte et bilde på Instagram lot ikke reaksjonene vente på seg.

«Stakkars kvinne, hun ser så syk ut! Jeg håper virkelig hun får hjelp for spiseforstyrrelsen sin snart», lød én av mange tilbakemeldinger på bildet.

LES OGSÅ: Johnny Depps datter forteller ham alt