FANGET I EGET HJEM: Kim Kardashian får ikke bevege seg utenfor huset fordi kjæresten Kanye West vil kontrollere alt hun gjør.  Foto: All Over Press
FANGET I EGET HJEM: Kim Kardashian får ikke bevege seg utenfor huset fordi kjæresten Kanye West vil kontrollere alt hun gjør. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er fanget av en gal mann

Kilder nær paret hevder Kanye West styrer kjæresten Kim Kardashian med jernhånd.

SEOGHØR.NO: Flere hevder at berømmelsen har gått til hodet på artisten Kanye West (35) som stadig rapper om sin egen berømmelse og sin selverklærte genistatus. West er kjent for sitt voldsomme temperament og nå er det kjæresten Kim Kardashian (32) som får unngjelde. 

Hun skal nå gjøre alt for å holde Kanye fornøyd. I juni ble stjerneparet foreldre til datteren North og Kim har kun vist seg utenfor huset et par ganger etter fødselen. Ifølge kilder nær paret er det Kanye som holder kjæresten under nøye oppsikt. 

- Hun er fanget av en gal mann. Hun vet at den minste lille ting kan få ham til å reagere. Hun vet at hun ikke må tøye ham for langt og hun gjør sitt beste for å gjøre ham lykkelig, sier en kilde til magasinet InTouch ifølge Radaronline.

Etter datterens fødsel har West økt sikkerheten rundt parets herskapshus i California, og boligen er nærmest som en festning.

- Det er mer sikkerhet rundt huset og han vil ikke la Kim forlate huset, sier kilden som hevder «Love Lockdown»-stjernen kontrollerer hva Kim har på seg, hvor hun går og hva hun publiserer på sosiale medier. 

- Når hun returnerer til rampelyset vil han at hun skal ha på seg antrekk han har valgt ut. Og han forteller søstrene hennes og moren hva de kan skrive på Twitter.  

Det ryktes at en forlovelse er forestående, men Kanye skal være skeptisk til å bli en del av Kardashian-familien. 

Rapperen er kjent for sitt hissige gemytt og har flere ganger skjelt ut fotografer som kom for nærme. I tillegg er West plateaktuell med «Jeezus», og planlegger nå en verdensturné. 

- Han har den perfekte unnskyldning. Han kan ikke gifte seg med Kim fordi han skal på verdensturné senere i år. Han er ikke sikker på om han vil gifte seg inn i Kardashian-familien, sier en kilde til Radaronline. 

LES OGSÅ: Saksøkt av sin egen stemor