SLAKTES: Kim Kardashian West slaktes for antrekket hun hadde på tidligere denne uken, og det er ikke bare én ting fansen har bitt seg merke i. Foto: NTB Scanpix
SLAKTES: Kim Kardashian West slaktes for antrekket hun hadde på tidligere denne uken, og det er ikke bare én ting fansen har bitt seg merke i. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kim Kardashian West:

- Hun er fake

Nok en gang hagler kritikken mot Kim Kardashian West.

At realitystjernen Kim Kardashian (37) og resten av hennes mye omtalte familie til stadighet høster både ris og ros, er ingen ukjent sak.

Til enhver tid blir de observert med argusøyne, noe også Kims ektemann, Kanye West (41), fikk merke tidligere denne uken. Da ble han nemlig raskt kritisert for sitt skovalg etter å ha deltatt i et bryllup i Miami.

Med tanke på hvor mange millioner følgere Kim har, er det ikke uventet at alle som følger henne ikke er like store fans av alt hun foretar seg.

Under «What Goes Around Comes Around» i Los Angeles tirsdag denne uken, viste Kim frem sin veltrente kropp. Til tross for at stjernen ser bedre ut en noen gang, er det hennes rosa mini-lateks-kjole som har fått all oppmerksomheten. Den spilte nemlig ikke helt på hennes lag.

Da blitsregnet traff antrekket, ble kjolen så godt som gjennomsiktig, noe som gjorde at man tydelig kunne se Kims brystparti.

Dette var imidlertid ikke den eneste utfordringen 37-åringen måtte håndtere.

UHELDIG: Dette imponerende antrekket spilte ikke helt på lag med Kim tidligere denne uken, til tross for at det tilsynelatende så ut til at stjernen hadde alt under kontroll. Foto: NTB Scanpix
UHELDIG: Dette imponerende antrekket spilte ikke helt på lag med Kim tidligere denne uken, til tross for at det tilsynelatende så ut til at stjernen hadde alt under kontroll. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KIM KARDASHIAN: Trange klær som fremhever formene er blitt en av tv-stjernens fremste varemerker. Legg merke til vesken! Foto: NTB scanpix
KIM KARDASHIAN: Trange klær som fremhever formene er blitt en av tv-stjernens fremste varemerker. Legg merke til vesken! Foto: NTB scanpix Vis mer

- Dum person

De som følger Kardashian-familien vet at samtlige av dem bruker hold-in, eller det de kaller for «spanx» under trange klær.

Hold-in er i utgangspunktet ment for å holdes under klærne slik at ikke andre ser det. Denne gangen var derimot Kim svært uheldig, noe flere har bitt seg merke i. Kjolen skled nemlig opp på låret og viste frem «spanxen» hennes.

Man skulle kanskje tro at det var hennes glitrende pommes frites-veske som ville stjele oppmerksomheten, men den gang ei.

I kommentarfeltet på en rekke utenlandske medier, blant annet hos Daily Mail, er det langt fra lovord som skrives om den berømte stjernen.

«Lag på lag spanx. Fotoshoppet. Parykk. Mange plastiske operasjoner. Fake, fake, fake», skriver en.

«Dum veske, dum kjole og dum person», skriver en annen.

«Hun ser, som vanlig, helt latterlig ut», skriver en tredje.

Videre kommenterer flere blant annet at «hun er den verst kledde i USA» og samtlige påpeker Kims frodige bakende.

Fikk skokritikk

Dette er andre gang på kort tid kritikken hagler mot Kim Kardashian og familien. I helgen var det som nevnt hennes ektemann, Kanye, som fikk høre det, etter at han valgte noen rimelig utradisjonelle sko til dressen.

Mens de fleste av gjestene hadde på seg passende pensko i bryllupet, valgte nemlig den velkjente rapperen et vågalt fottøy - nemlig slippers fra sitt eget klesmerke, Yeezy.

Til slippersene hadde Kanye på seg en beige dress fra det luksuriøse merket Louis Vuitton.

SPENSTIG VALG: Kanye West byttet ut dresskoene med slippers i helgen. Foto: NTB Scanpix
SPENSTIG VALG: Kanye West byttet ut dresskoene med slippers i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det tok ikke lang tid før flere moteinteresserte Twitter-brukere tok til orde om det vågale antrekket, ifølge Cosmopolitan. Flere kommenterte at det avslappede skovalget ikke egnet seg i et bryllup.

«Ok, Kanye West sin stil har vært ganske stygg i det siste. Å ta på seg slippers i et bryllup var dråpen som fikk begeret til å renne over for meg. Det var helt grusomt», skrev en av Twitter-brukerne.

Andre brukere refset den skrukkete dressen og kombinasjonen av slippers og sokker.

Men det er ikke bare skoene som vakte oppsikt blant følgerne. Også det faktum at skoene så ut til å være altfor små var noe flere la merke til.

LES OGSÅ: - Satt barnevakt for Clooneys tvillinger

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Vant 20 000 hver eneste måned de neste 20 årene!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
- Kommer til å føle meg utenfor

- Kommer til å føle meg utenfor

Dro fra kjendisfest i raseri

Dro fra kjendisfest i raseri

- Det var jeg som ble etterlyst

- Det var jeg som ble etterlyst

Ser rødt av gravidspørsmål

Ser rødt av gravidspørsmål

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Slik er fotballstjernens luksus-soning

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Flytter ikke inn med kjæresten i nykjøpt leilighet

Milliardær-familiens ukjente drama

Milliardær-familiens ukjente drama

Dette fikk du ikke se på tv

Dette fikk du ikke se på tv

Ny tragedie ti år etter konas død

Ny tragedie ti år etter konas død

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Scientologikirken raser mot stjernen etter knivdrap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255