- Hun er et vandrende motevrak

Demi Lovato slaktes for futuristisk kjole på Teen Choice Awards.

KORT OG GODT: Hollywoods unge stjerner valgte sexy, korte kjoler på Teen Choice Awards søndag kveld. Fra venstre Demi Lovato, Francia Raisa og Hayden Panettiere.  Foto: All Over Press
KORT OG GODT: Hollywoods unge stjerner valgte sexy, korte kjoler på Teen Choice Awards søndag kveld. Fra venstre Demi Lovato, Francia Raisa og Hayden Panettiere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se stor bildespesial nederst i saken!

SEOGHØR.NO:
Søndag kveld var det «Teen Choice Awards» og de hotteste stjernene strømmet til den røde løperen i Los Angeles. Korte kjoler, paljetter og sommerlige farger var stikkord for kveldens dresskode, men ikke alle klarte å tilfredsstille moteekspertene.

Alles øyne var på Disney-stjernen Demi Lovato (19) som var kveldens vert. Selv om hun imponerte på scenen strøk hun på antrekket ifølge amerikanske medier.

«Snakker om en X-Factor-motemiss! Fra den futuristiske høye hestehalen til den fjærkledde humlelignende Falguni & Shane påfuglkjolen, Demi Lovato var et vandrende motevrak, og for å gjøre alt verre ble antrekket brukt for over et år siden av Casey LaBow på Twilight-premieren» skriver Radaronline.

Også vakre Hayden Panettiere (22) fikk kjeft for kjolen.

«Når det gjelder de som tabbet seg ut..Hayden Panettiere var mer harry en moteriktig i en rosa paljettkjole og matchende hæler».

«Glee»-stjernen Lea Michele, Selena Gomez og Taylor Swift blir trukket frem som kveldens kjolevinnere.Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter for at moren er savnet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer