- Hun er et slags ludder

Men Linn Skåber avviser at hun er «løsaktig». Se video!

ET LUDDER: Ifølge Atle Antonsen er Linn Skåbers rollefigur i «Kong Curling» et ludder. Her poserer Linn for rollen med «klipp-on»-luggen. - Jeg ser litt ond ut, sier komidronningen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
ET LUDDER: Ifølge Atle Antonsen er Linn Skåbers rollefigur i «Kong Curling» et ludder. Her poserer Linn for rollen med «klipp-on»-luggen. - Jeg ser litt ond ut, sier komidronningen. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se deler av den elleville pressekonferansen med Linn Skåber nederst i saken!

SEHER.NO:  Denne uken har skuespiller og komistjerne Atle Antonsen og en rekke av Norges mest profilerte skuespillerstjerner spilt inn deler av curling-komedien «Kong Curling» i Lillehammer.

Tirsdag var flere av filmprofilene samlet, da det ble avholdt pressekonferanse ute i hagen på Lillehammer hotell. Og i kjent stil var det humordronningen Linn Skåber (40) som stjal all oppmerksomheten under pressemøtet.


Med elleville kommentarer og småfrekke vitser vekket Skåber store latterbrøl hos det fremmøtte pressekorpset. Og latteren ble ikke mindre da skuespillerstjernen dro av seg «klipp-on»-luggen karakteren hennes har på seg i filmen.

- Jeg har fått meg en hemmelighet som ikke er så lett å se. Og det er rett og slett at jeg for første gang i livet har fått meg lugg. Den er jeg veldig fornøyd med, for jeg synes den ser veldig bra ut. Jeg ser litt ond ut med den også, og det er meningen. Du ser at jeg får et mye hardere blikk, humret Skåber.

I filmen spiller Linn kona til Atles rollefigur, curlingutøveren Truls Paulsen. Men selv om hun er godt gift, klarer ikke rollefiguren å holde seg helt på matten...

- Jeg er ikke så sympatisk denne gangen heller. Jeg er en periode sammen med Atle, og en liten periode med Conradi (Kåre, red. anm.). Jeg er en «går for vinnern»-type, humrer Linn til Seher.no.

- Ja, et slags ludder, legger en lattermild Atle Antonsen til.

Etter pressemøtet bar det rett til innspilling i Håkonshall, men Seher.no rakk å spørre Skåber om hvordan hun synes det var å spille, ja, et ludder.

- Det er vel ikke hovedtrekket mitt at jeg er løsaktig. Men jeg er en ganske streng kone som liker å ha kontrollen, og som klikker når hun mister det. Så det er jo en utfordrende rolle. Hun går nok litt mer rundt i de store følelsene enn det jeg ville gjort, og så er hun hakket ondere enn meg tror jeg, humrer hun.

«Kong Curling» er ventet på kino høsten 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hva har du gjort her, Linn?

 Se deler av den elleville pressekonferansen med Linn Skåber nedenfor: [obj:media:9092]