LIVREDD: Lindsay klarer ikke tanken på å være alene på et lite rom i 90 dager. Her er hun avbildet i natt. Foto: All Over Press
LIVREDD: Lindsay klarer ikke tanken på å være alene på et lite rom i 90 dager. Her er hun avbildet i natt. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er et skjørt og fortapt barn

Lindsay Lohan er livredd for fengsel, og en ny advokat nektet å ta saken hennes.

SEHER.NO: Den skandaleforfulgte stjernen Lindsay Lohan (24) ble nylig dømt til 90 dager i fengsel etter å ha brutt sin egen prøvetid.

Ifølge nettstedet TMZ.com er Lohan livredd for å komme i fengsel. Men det er ikke på grunn av de andre fangene, eller den elendige maten. Lindsay er rett og slett redd for å være alene.

Kilder hevder overfor nettstedet at stjernen ikke klarer å være på egenhånd, og liker svært dårlig å være låst inne på små rom.

Det hele skal være såpass ille at da hun skulle hjem fra Paris til Los Angeles nylig, ba hun en venninne om å fly fra USA til Paris først, slik at Lindsay skulle ha noen å fly sammen med hjem.

I helgen sa skuespillerens advokat opp, og en ny advokat, Stuart V. Goldberg, satte seg ned sammen med Lindsay for å kartlegge situasjonen. Han fikk følgende inntrykk av stjernen:

- Mitt inntrykk av Lindsay er at hun er et skjørt og fortapt barn. En sovende skjønnhet som stikker hodet i sanden. Hun virker ikke å tenke over konsekvensene av sine handlinger. Jeg er engstelig for at hun ikke er disiplinert nok til å forstå virkeligheten av det å være voksen, sier han til People.com.

Goldberg snakket også med Lindsays mor, Dina, og hennes lillesøster Ali. Advokaten la ned krav om hundre prosent lojalitet og en nulltoleranse mot uærlighet, men ifølge ham selv virket ingen i Lohan-familien til å forstå viktigheten av situasjonen.

Derfor nektet Goldberg å overta saken.

- Det virker som om hun har det veldig vondt nå, forteller advokaten til People.com.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Advokaten har sagt opp