- Hun er et ødelagt vrak

Hun er ikke den edru lille kattepusen hun fremstår som, hevdes det i ny bok.

ØDELAGT VRAK: - Hun er ikke den edru lille kattepusen hun fremstår som, hevder Perez Hilton om Drew Barrymore. Foto: All Over Press
ØDELAGT VRAK: - Hun er ikke den edru lille kattepusen hun fremstår som, hevder Perez Hilton om Drew Barrymore. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kjendisbloggeren Perez Hilton risikerer å få vreden fra halve Hollywood tredd nedover hodet, da han har bestemt seg for å utgi en bok, "True Bloggywood Stories: The Glamorous Life of Beating, Cheating, and Overdosing."

En av de som får gjennomgå i boken er Drew Barrymore (34). Barnestjernen har innrømmet å ha slitt med alkohol og rusmisbruk som tenåring, men hevder at hun nå holder seg på den rette linjen. Men Perez har en annen mening.

- Drew Barrymore er et ødelagt vrak. Hun er ikke den edru lille kattepusen hun fremstår som, hevder Perez Hilton.

Hilton hadde egentlig ikke planer om å nevne Barrymore i boken, men det var inntil han hadde et sammenstøt med en av hennes venner.

- En av vennene hennes kom bort og sa: "De som ikke kan, kritiserer." Da svarte jeg at de hadde rett, og at jeg skulle holde stille om hvilket vrak Drew er. Men så ombestemte jeg meg. Hun er et ødelagt vrak, og hun vil alltid være det!

Barrymore er ikke den eneste stjernen som kommer til å få gjennomgå i boken, som blir sluppet i USA på tirsdag. Hilton kritiserer blant annet Jennifer Lopez, han påstår at hun setter opp måltid ute med ektemannen Marc Anthony, for så å tipse pressen.

- Dette gjør hun for å opprettholde ryktet om at de har et godt ekteskap. Fotografene blir oppringt og nærmest instruert om hvor de skal dra, og hva de skal se etter, sier Hilton.

Kjendisbloggeren Perez Hilton har iløpet av de siste årene skapt en av USAs mest populære nettsider, og er nå i ferd med selv å bli like kjent som mange av stjernene han skriver om.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected] ,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Blottet brystene på åpen gate

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer