- Hun er et godt menneske som prøver å hjelpe andre

Klarsynte Anne-Kristine Augestad fra «Åndenes Makt» støtter prinsesse Märtha. Og tror også selv på engler.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (43) har fått mye kritikk for engleskolen hun driver. Mange har ment at trebarnsmoren burde gi fra seg prinsessetittelen.

FÅTT KRITIKK: Prinsesse Märtha har måttet tåle mye kritikk for engleskolen sin. Her er hun med ektemannen Ari Behn. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FÅTT KRITIKK: Prinsesse Märtha har måttet tåle mye kritikk for engleskolen sin. Her er hun med ektemannen Ari Behn. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

Nå får prinsessen støtte fra «Åndenes Makt»-profil Anne-Kristine Augestad.

- Jeg kjenner henne ikke personlig, og vet ikke alt om hennes arbeid. Men jeg vil tro at så lenge en person gjør noe bra for andre, har gode intensjoner og prøver å hjelpe andre med å elske seg selv, så ser jeg ikke noe galt med det. Uansett om man er søppelkjører eller prinsesse, sier Augestad til Seoghør.no.

Hun ser ikke det negative i det prinsesse Märtha prøver å frembringe.

- Inntrykket jeg har fått av henne er at hun er et godt menneske som prøver å hjelpe andre, så jeg skjønner ikke hva som er så farlig med det.


Selv har Augestad vært gjennom mye motgang i livet, det verste var en alvorlig bilulykke der hun ble hardt skadet. Hun tror det er motgangen som har fått henne til å tro på det hun tror på, blant annet engler.

Tror på engler

- Ja, jeg har nettopp skrevet bok om akkurat det. Jeg tror at vi er her på jorda for å lære noe som sjeler. Jeg tror at alle sammen er høyere vesener. Jeg tror på engler og andre dimensjoner. Grunnen til det er jo fordi jeg er den jeg er, og har hatt den motgangen jeg har hatt. Jeg tror ikke vi er her på jorden for å bare ha det bra og seile gjennom livet. Vi er her for å lære, og vi lærer jo ikke hvis vi ikke har litt motgang, sier hun til Seoghør.no.

Augestad er sammen med programleder Tom Strømnæss og de andre klarsynte jentene klare for en ny sesong av «Åndenes Makt».

 

NY SESONG: Augestad er blant profilene som er tilbake med en ny sesong av Åndenes makt på TVNorge. Foto: TVNorge
NY SESONG: Augestad er blant profilene som er tilbake med en ny sesong av Åndenes makt på TVNorge. Foto: TVNorge Vis mer


- Alt rundt programmene er jo veldig overraskende for meg. Jeg vet aldri hvor eller hva jeg skal. Til ett av programmene ble jeg hentet av en mann og kjørt tre timer opp i en skog midt på natten. Det var jo veldig spesielt. Det blir mange overraskelser og seerne kan nok vente seg mye spenning.


LES OGSÅ: Åndenes Makt-profil forlater Norge