- Hun er enormt snill, sjenerøs og vakker

Men det er ikke alt Aksel Hennie vil røpe om sin flotte kjæreste.

FÅR SKRYT: Skuespiller Aksel Hennie er sammen med en av Norges flotteste damer, artist Tone Damli Aaberge, som her er avbildet på Universals sommerfest i juni. Hennie har bare godord å komme med om sin vakre kjæreste... Foto: Stella Pictures
FÅR SKRYT: Skuespiller Aksel Hennie er sammen med en av Norges flotteste damer, artist Tone Damli Aaberge, som her er avbildet på Universals sommerfest i juni. Hennie har bare godord å komme med om sin vakre kjæreste... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Det norske superparet Aksel Hennie (35) og Tone Damli Aaberge (23) bor for tiden i nytt hus sammen på beste Frogner midt i Oslo.

Men skuespilleren og hans unge artistkjæreste verner likevel om privatlivet sitt. 35-åringen, som straks er å se i actionthrilleren «Hodejegerne», går imidlertid ikke av veien for å skryte litt av sin flotte samboer.

- Jeg er sammen med en enormt snill, sjenerøs og vakker jente. På alle mulige måter. Jeg lærer masse av henne hver eneste dag, sier Hennie til Det Nye.


Akkurat hvorfor han elsker søte Tone vil han derimot ikke snakke i detalj om, understreker han overfor Det Nye.

Paret, som har vært sammen siden 2009, er temmelig opptatt med hver sine karrierer. Aaberge har uttalt til Seher.no at hun er svært stolt over kjærestens suksess med «Hodejegerne», som har fått mye oppmerksomhet internasjonalt.

Til Det Nye sier Hennie at han får mer enn nok oppmerksomhet som skuespiller, selv om han er sammen med en av Norges flotteste damer.

- Det er nok skuespiller-Aksel til mange Toner. Det er mer enn nok skuespiller-Aksel, spør du meg. Det holder. Hun gjør det veldig enkelt for meg å være sammen med henne, påpeker han overfor magasinet.

«Hodejegerne» har norsk kinopremiere den 26. august.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er alltid så grå og kjedelig