HAR SANSEN FOR NOOR: Danske Mats Gleager har blitt landskjent i Danmark på grunn av sitt utsvevende liv i "Paradise Hotel". Nå har 27-åringen fått øynene opp for en av de norske deltakerne. Foto: TV 3
HAR SANSEN FOR NOOR: Danske Mats Gleager har blitt landskjent i Danmark på grunn av sitt utsvevende liv i "Paradise Hotel". Nå har 27-åringen fått øynene opp for en av de norske deltakerne. Foto: TV 3Vis mer

- Hun er en veldig flott pike

Danskenes Paradise-konge har kastet sine øyne mot Norge.

SEHER.NO: Mats Gleager (27) har skapt mediehysteri i Danmark på grunn av sine mange sengestunt i de to siste sesongene av realityserien "Paradise Hotel Danmark".

I fjor endte han opp med å ha sex med tre forskjellige kvinner i løpet av realityoppholdet. Og i årets sesong - som for tiden sendes på norsk TV3 - fikk han blant annet oppmerksomhet for å ha hatt sex i dusjen og badebassenget med deltakeren Maria.

Men selv om han har blitt et kultfenomen blant både danske og norske "Paradise Hotel"-fans, insisterer Gleager på at han aldri planla å ha sex foran TV-kameraene på hotellet i Mexico.

- Alle gangene skjedde det spontant. Jeg har aldri tenkt at "jeg skal ha sex med den pigen", sier han til Seher.no.

Får mange frekke tilbud
Den single dansken legger imidlertid ikke skjul på at han får mange frekke tilbud fra jenter på byen på grunn av TV-erfaringen.

- Det er mange som kommer bort, men det er ikke lett å vite hvem som vil bli bedre kjent med meg og hvem som bare sier hei fordi jeg har vært på TV. Men jeg har ikke noen hast med å finne meg en kjæreste. En dag vil jeg sikkert stifte familie og slå meg til ro, men ikke ennå.

Gleager har fått med seg deler av den første norske "Paradise Hotel"-sesongen - og legger ikke skjul på at det er spesielt en av de kvinnelige deltakerne han gjerne kunne tenke seg å bli bedre kjent med.

- Noor er en veldig flott pike. Hun tror jeg at jeg kunne fått god kontakt med, hvis vi var på hotellet sammen, sier han.

Glamourmodellen Noor Kamil (23) ble i likhet med Gleager kjent for sine sengeaktiviteter i  "Paradise Hotel" da hun gikk til sengs med sin kvinnelige kollega Therese Adsen Aanonli (26).

Vil til Norge
Gleager lever nå blant annet av å reise rundt og holde foredrag for skoleelever om sine erfaringer fra TV, men håper også å få tatt en tur til Norge i løpet av sommeren.

Der vil han i så fall bli tatt godt i mot av sin norske drømmedame.

- Jeg har tidligere sagt til venninnen min at jeg synes Gleager er dritkjekk. At han har ligget med flere jenter på hotellet, synes jeg ikke gjør noe, fordi han har vært ærlig om det, og ærlighet er noe av det viktigste for meg i en gutt.

- Jeg synes det er veldig hyggelig å høre at han liker meg, og håper det blir mulig å ta en fest med ham hvis han kommer til Oslo. Jeg er jo singel, og elsker å flørte, sier Noor til Seher.no.

"Paradise Hotel Danmark" ser du mandag til torsdag kl 22.30 på TV3.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paradise-Negar krasjet med elg