<strong>VAKKER:</strong> Norsk-amerikanske Matthew Lovik, som deltar i «Alt for Norge», synes Henriette Bruusgaard er en svært tiltrekkende og vakker kvinne.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
VAKKER: Norsk-amerikanske Matthew Lovik, som deltar i «Alt for Norge», synes Henriette Bruusgaard er en svært tiltrekkende og vakker kvinne. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Hun er en ufattelig vakker kvinne

«Alt for Norge»-deltageren var mest opptatt av programlederen...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  TVNorge-programmet «Alt for Norge» går nå sin seiersgang på norske tv-skjermer.

I programmet har 10 amerikanere med norske aner blitt ført tilbake til moderlandet, hvor de kjemper om den ærefulle tittelen «Den Ekte Nordmannen».

Konkurransen handler om å mestre livet som nordboer og deltagerne får en rekke tradisjonsrike utfordringer som polferd, friluftsliv og skumle smaksprøver på norske retter, som smalahove.

I likhet med andre tv-konkurranser, var «Alt for Norge»-innspillingen en omstendig prosess, og med så mange ulike deltagere var det naturlig nok duket for intriger, og litt «romanse».

Og da Seher.no møtte programleder Henriette Bruusgaard (28) i forbindelse med premieren for to uker siden, innrømmet hun at noen av deltagerne hadde vært litt mer flørtete enn andre...også overfor henne.
 
Se bilder av alle deltagerne her!

Ifølge Henriette er nemlig den 24 år gamle surferen og omsorgsarbeidere Matthew Lovik fra Santa Cruz i California «kjekkasen» i programmet.
 
- Det var jo selvfølgelig litt ting som skjedde bak kamera som tv-seerne ikke får se, uten at jeg kan avsøre så mye av det. Matthew for eksempel, han unge surferen fra California, han er jo liksom kjekkasen i programmet. Og han var en stor flørt. Det skal sies. Han kastet noen blikk både på den ene og den andre. Men han er bare supersjarmerende altså. Så jeg tror seerne kommer til å like han, smilte hun lurt til Seher.no.

Og når Seher.no får tak i Matthew i California, kommer det tydelig frem at han fikk veldig sansen for den norske programlederen.

- Henriette var fantastisk! Det er ikke spørsmål «om jeg fant henne attraktiv». Sannheten er rett og slett at hun er en ufattelig vakker kvinne. Hun har en ung, leken sjel og det var umulig å ikke dagdrømme litt under innspillingen.

- Jeg husker regissøren sa i frustrasjon en dag at «alle må se på Henriette i dette opptaket», og uten å nøle svarte jeg lavt «no problem!», forteller han.

Ifølge 24-åringen fikk han og Henriette også en veldig god tone i løpet av programmet, og delte blant annet en «intim dans» en kveld.

- Det var en kveld etter at vi var ferdige med en episode at alle var i spesielt godt humør. Den kvelden delte vi en intim dans og jeg ble fortapt i hennes øyne. Jeg liker veldig godt å se på bildene av den dansen av og til, sier han.

Matthew avviser imidlertid at det skjedde noe mer romantikk under innspillingen.

- Nei, det var ikke så mye romantikk, hvertfall ikke blant deltagerne. På et tidspunkt trodde jeg at Maia (Surace) hadde løpetid og var klar til å hoppe på alt som beveget seg. Hun fant et ungt offer mot slutten av turen, men ellers var det ikke så mye, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

«Alt for Norge» sendes på TVNorge torsdager klokken 21.30! Se Seher.nos TV-guide her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Dette er skikkelig ekkelt!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer