- Hun er en patetisk hore

Krangelen mellom Charlie Sheen og ekskona Brooke Mueller når nye høyder.

Publisert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlie Sheen (48) og ekskona Brooke Mueller (35) har lenge kranglet om omsorgsretten for deres felles tvillingssønner Bob og Max (snart 5).

Tidligere denne måneden slapp Mueller, kjent fra realityserien «Real Housewives of Beverly Hills», ut av rehab - som hun har vært inn og ut av over 20 ganger.

Fredag tok Sheen i bruk TwitPic for å vise sin frustrasjon overfor barnevernet og ekskona, som han titulerer både «übertaper» og «ond».

Kvelden i forveien feiret 48-åringen den amerikanske tradisjonen Halloween, og som kostyme hadde Sheen valgt å kle seg ut som en ansatt fra barnevernet - som han mener er udugelig ettersom de lar seg påvirke av «den ondskapsfulle og patetiske hora som kaller seg Brooke».

HALLOWEEN: Charlie Sheen la ut dette bilde på nettet i forbindelse med Halloween. Samtidig kalte han ekskona for en patetisk hore.
HALLOWEEN: Charlie Sheen la ut dette bilde på nettet i forbindelse med Halloween. Samtidig kalte han ekskona for en patetisk hore. Vis mer

De siste hendelsene førte til at Brooke følte det nødvendig å be retten utsende et besøksforbud mot eksmannen. Dette ble derimot avslått.

«Jeg har flere ganger forsøkt å nå ut til Charlie, i håp om at vi skal kunne slutte fred for barna sin skyld. Det jeg har fått som tilbakemelding er: «Slett nummeret mitt! Din idiot!» Han er ekstremt opprørt over at jeg er på bedringens vei og har klart å holde meg rusfri.», skrev Brook i rettsdokumentet ifølge RadarOnline.com.

«Jeg holder meg rusfri for barna mine og meg selv. Jeg elsker barna mer enn noen kan forestille seg. Jeg sloss for de hver eneste dag. Jeg vil ikke at de skal ha to neddopede foreldre.», fortsetter Mueller.

GOD MOR: Ifølge Brooke Mueller er Denise Richards en god mamma, og hun ønsker derfor at hun og Denise skal dele omsorgsretten for tvillingene. Begge to har vært gift med skuespiller Charlie Sheen. Foto: revolutionpix
GOD MOR: Ifølge Brooke Mueller er Denise Richards en god mamma, og hun ønsker derfor at hun og Denise skal dele omsorgsretten for tvillingene. Begge to har vært gift med skuespiller Charlie Sheen. Foto: revolutionpix Vis mer

Mens Mueller har vært på rehab har Denise Richards (42) - Sheens andre ekskone - hatt delt omsorgsrett overfor Bob og Max med 48-åringen.

Ifølge RadarOnline ønsker Mueller nå å søke om delt omsorgrett for de to tvillingguttene med nettopp Denise Richards.

LES OGSÅ:    - Hun er udugelig som mor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer