Cynthia Nixon:

- Hun er en løs kanon

Skuespilleren svarer på kritikken rundt rollen sin.

SAMLET: Her er Cynthia Nixon, Kristin Davis og Sarah Jessica Parker avbildet under innspillingen av serien «And Just Like That». Foto: Steve Sands / Shutterstock / NTB
SAMLET: Her er Cynthia Nixon, Kristin Davis og Sarah Jessica Parker avbildet under innspillingen av serien «And Just Like That». Foto: Steve Sands / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

«Sex og singelliv»-oppfølgeren «And Just Like That» er ved veis ende. Serien har blitt møtt med både kritikk og ros fra fansen, noe som ikke har gått ubemerket hen hos skuespiller Cynthia Nixon (55), som spiller rollen som Miranda Hobbes i den velkjente serien.

Det er særlig hennes rollekarakter som har møtt mye motstand. Fansen mener nemlig at Miranda ikke er like stabil og balansert som hun var i den originale «Sex og singelliv»-serien.

«Sex og singelliv» var tilbake etter mange år av skjermen. Video: HBO Max Vis mer

- Bisarr reaksjon

Det er blant annet Mirandas beslutning om å gå fra ektemannen Steve Brady, spilt av David Eigenberg (57), og innlede et forhold til den ikke-binære komikeren Che Diaz, spilt av Sara Ramírez (46), som får fansen til å reagere.

I et nylig intervju med Vogue omtaler Nixon kritikken.

- Jeg synes det er en bisarr reaksjon, mener hun.

BISARR REAKSJON: Cynthia Nixon er uenig i at rollen hennes som Miranda Hobbes har forandret seg. Foto: Steve Sands / NewYork Newswire / Bauer-Griffin / Shutterstock / NTB
BISARR REAKSJON: Cynthia Nixon er uenig i at rollen hennes som Miranda Hobbes har forandret seg. Foto: Steve Sands / NewYork Newswire / Bauer-Griffin / Shutterstock / NTB Vis mer

Skuespilleren mener at Miranda viser seg som den hun virkelig er i «Sex og singelliv»-oppfølgeren.

- Først av alt synes jeg Miranda er modig, og jeg tror Miranda ser fremover. Hun vet ikke nøyaktig hvor hun skal, men hun vet at hun må komme seg et sted. Og jeg tror det alltid har vært tilfellet for Miranda, ikke sant?

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Videre beskriver hun rollen sin som veldig smart og iherdig.

- Tanken på at hun er rolig og fornuftig - hun har aldri vært rolig og fornuftig. Hun er en løs kanon, en veldig egensinnet løs kanon. Hun har alltid vært en okse i en porselensbutikk som har mistet besinnelsen og sprengt ting, og som har måttet komme tilbake når hun har roet seg.

- Var et sjokk

Videre påpeker skuespilleren at Miranda gir opp sin svært lukrative jobb og tar et steg tilbake for å prøve og gjøre noe mer ut av livet sitt.

- Som Miranda sier: Vi er ikke gamle, vi er 55. Du er absolutt nærmere en slutt enn en begynnelse, men hvis du ikke er fornøyd med hvor du er, har du fortsatt mye tid til å gjøre en endring, fortsetter hun.

KOMMENTARER: Ifølge Kristin Davis (til venstre) har de tre skuespillerne fått kommentarer på aldringen sin. Foto: Steve Sands / NewYork Newswire / Bauer-Griffin / Shutterstock / NTB
KOMMENTARER: Ifølge Kristin Davis (til venstre) har de tre skuespillerne fått kommentarer på aldringen sin. Foto: Steve Sands / NewYork Newswire / Bauer-Griffin / Shutterstock / NTB Vis mer

Nixon er imidlertid ikke den eneste som har svart på kritikk fra fansen. Ifølge Page Six har Nixon, skuespiller Kristin Davis (56), og de andre «And just like that»-kollegene blitt utsatt for kommentarer om aldringen sin siden de første bildene fra innspillingen ble publisert.

- Alle vil kommentere, for eller mot eller hva som helst. Håret vårt og ansiktet vårt og alt mulig. Intensitetsnivået var et sjokk, har Davis tidligere fortalt Sunday Times’ Style Magazine, etter at bildene ble offentliggjort.

RING RING: Flere og flere Hollywood-stjerner deler telefonnummeret sitt i sosiale medier for å kommunisere bedre med sine fans. Programleder Kine Falch forsøker å ringe dem. Vis mer

Davis er mest kjent for sin rolle som naive Charlotte York, en av de fire hovedrollene i «Sex and the City». Overfor NewBeauty påpekte skuespilleren at hun forsøker å ignorere kommentarer om utseende sitt, men la ikke skjul på at hun fortsatt er rasende på kritikken.

Også paparazzifotografene kaster bensin på bålet ved å prøve å finne stjernenes dårligste vinkler, mener skuespilleren.

- Det kommer til å finnes dårlige bilder, og de kommer til å bli snakket om, og de kommer til å diskutere håret ditt, ansiktet ditt, og alt mulig. Det er bare sånn det er, antar jeg … i hvert fall i denne bransjen, fortsatte Davis.

LES OGSÅ: Setter fyr på nettet med dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer