<strong>FANT TONEN:</strong> I helgen ble det kjent at Farmen-paret Simon og Karin har blitt kjærester. Foto: TV 2
FANT TONEN: I helgen ble det kjent at Farmen-paret Simon og Karin har blitt kjærester. Foto: TV 2 Vis mer

- Hun er en liten, manipulerende rotte

Farmen-deltager tar knallhardt oppgjør med konkurrenten.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dramatikken - og ikke minst kranglen - ser ut til ikke å ha noen ende i årets «Farmen» på TV 2. Det hele nådde sitt foreløpige høydepunkt da Silje Trosten Johnsen (23) sist uke gikk hardt ut mot Karin Jonassen (24), som gjennom nettsamfunnet Facebook fyrte løs mot Tana-jenta.

Lørdag måtte Karin Jonassen se seg slått av Tone Gudrun Fjalestad (31) i tvekampen. Lite overraskende var det da at det var Simon Fjeld Mengaaen som ble utpekt som storbonde i mandagens episode.

I helgen ble det kjent at Karin og Simon har blitt kjærester. Selv hevder paret at de under oppholdet på gården bare var gode venner. Og gode venner holder sammen. Derfor lovet også Simon Karin  å ta hevn for spillet hun mente hun var utsatt for sist uke, som til slutt munnet ut i at førstekjempen Tone Gudrun valgte venninnen sin til andrekjempe.

- Det første jeg tenkte var at jeg skulle ta hevn. Men greia er at det da blir enkelt å forutsi hvem som blir førstekjempe. Derfor tenkte jeg at det ville være enklere å klare ukesoppdraget hvis jeg holdt kortene tett til brystet, var sleip - og ikke røpet for noen hvem jeg kom til å velge, sier Simon til Seher.no.

Hvem kjekkasen velger som førstekjempe får du ikke vite før onsdag. Men til Seher.no legger ikke 21-åringen skjul på at han etter hvert fikk mer og mer avsmak for hva konkurrenten Silje bedrev tiden med under innspillingen på Tranøya.

- Dette var en sak mellom jentene. Men det er klart, Silje spilte sitt eget spill. Og det er merkelig hvordan hun klarte å sette to jenter opp mot veggen på den måten. Hun er manipulerende, greit nok, men når du spiller på ekte følelser - da blir det dumt, mener han.

- Hvordan opplevde du dramaet som utspant seg mellom de tre jentene?

- Jeg manglet mye informasjon, men etter hvert fant jeg jo ut hva som hadde skjedd. Silje brukte Tone som et middel for å få ut Karin. Det var et fryktelig spill og taktikkeri. Det var tungt for Karin, men også for Tone. Jeg føler at Silje ble manipulerende, hun var en liten rotte. Det synes jeg ikke noe særlig om, forteller Kongsvinger-gutten.

Simon Fjeld Mengaaen understreker at Silje Trosten Johnsen ikke på noe vis brøt noen form for reglement. Men:

- Ville jeg opptrådt sånn? Det er jeg ikke så sikker på. Man blir vist på TV, og er oppførselen for dårlig kan man ødelegge for seg selv i framtiden. Det blir for dumt når taktikkeri skal gå ut over andres følelser, mener Simon.

Silje Trosten Johnsen fnyser av Farmen-kollegaens utspill.

- Dette overrasker meg veldig. Simon liker å bli fremstilt og oppfattet som voksen, men dette beviser vel at han er langt fra så voksen likevel. Men han er jo bare 21 år, så man kan vel ikke forvente særlig mer... Etter dette synes jeg bare at han er latterlig hele fyren, sier hun til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  Hun fikk fullstendig panikkVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer