- Hun er en liten diva

Lille North West dro på ballett i eksklusiv Balmain-jakke.

SJARMTROLL: Kusinene North og Penelope går på ballett sammen. De var fulle av energi etter endt time torsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
SJARMTROLL: Kusinene North og Penelope går på ballett sammen. De var fulle av energi etter endt time torsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det var ingenting å si på antrekkene til kjendisbarna North West (snart 2) og Penelope Disick (snart 3), da de to kunsinene torsdag denne uken dro på ballett-time på deres lokale dansestudio i Los Angeles.

Kourney Kardashians (36) datter Penelope strålte i en sort ballettdrakt, mens Kim Kardasians (34) datter hadde tatt den hele ett skritt lenger - hun stilte nemlig i hvit ballettdrakt, med matchende jakke fra det eksklusive franske motehuset Balmain.

Balmain er et av Kims favorittmerker, og da hun og rapperen Kanye West (37) giftet seg i Italia i mai i fjor stilte mamma i en spesialdesignet blå perlekjole, fra nettopp Balmain.

DANSEGLADE JENTER: Kusinene North West og Penelope Disick ble hentet av Kim Kardashian da ballett-timen var over. Foto: NTB Scanpix
DANSEGLADE JENTER: Kusinene North West og Penelope Disick ble hentet av Kim Kardashian da ballett-timen var over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Norths Balmain-jakke er en gave fra Balmains kreative direktør Olivier Rousteing (29).

Ifølge UsMagazine koster voksen-utgaven av Noris jakke på mellom 20 000 kroner og 60 000 kroner. Kjendisdatteren skal ha fått tre utgaver til odel og eie.

La ut bilde på Instagram

Den stolte mammaen la selv ut bilder på sin Instagram-profil av sin søte datter, og 34-åringens følgere er enige om at 2-åringen er en sjarmerende liten jente:

«Dette er så søtt! Så hyggelig at de får vokse opp sammen», er det én som skriver, mens en annen påpeker at den lille jenta har divanykker:

«Herregud, jeg dør. Hun er en liten diva! Elsker det!».

#PaparazziGotMeLike...

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

North bruker sminke

Det er ingen tvil om at North, som fyller to år 15. juni, påvirkes av mammas hengivenhet overfor mote og skjønnhet. Ifølge ToppGirl har det lille sjarmtrollet allerede begynt med sminke:

– North elsker virkelig sminke. Hun kan åpne rougen min, ta litt på børsten og dra den over kinnene sine. I dag tok hun leppestiften min!, fortalte 34-åringen under besøk på «Live! With Kelly and Michael» denne måneden.

Og i motsetning til de fleste andre toåringer har kjendisdatteren allerede sittet benket på første rad under moteuken i Paris.

PÅ FØRSTE RAD: North West ble med mamma og pappa på moteshow under Paris Fashion Week i fjor høst. Her under franske Givenchys visning. Foto: NTB Scanpix
PÅ FØRSTE RAD: North West ble med mamma og pappa på moteshow under Paris Fashion Week i fjor høst. Her under franske Givenchys visning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor høst ble det kjent at Kim Kardashian også har hyret inn en personlig stylist til datteren, slik at hun alltid matcher mamma.

LES OGSÅ: Hevder Kim er vår tids Marilyn Monroe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer