Hun er en levende reklameplakat

Som så mange andre stjerner, har også Eva Mendes prøvd seg som motedesigner. Og hun vet å reklamere for egne klær!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eva Mendes (39) har blitt en ekte fashionista med egen kleskolleksjon, The Eva Mendes Collection.

Prosjektet er et samarbeid med kleskjeden New York & Company, og hun må sies å være en perfekt levende reklamefigur for sitt eget klesmerke.

For «The Place Beyond The Pines»-skuespilleren er feiende flott der hun svinser rundt i New Yorks gater i sine feminine 70-talls-inspirerte kjoler og statement pastellrosa kåpe. Kolleksjonen består også av andre stjernefavoritter, som leopardmønstrede bukser og åletrange blyantskjørt.

Hun er en levende reklameplakat

- Det er enkelte dager jeg ikke føler meg på topp, men da tar jeg bare på meg favorittkjolen og binder et skjerf i håret. Det gjør hele forskjellen, sier skjønnheten til magasinet Lucky.

At hun er sammen med en av verdens kjekkeste menn, Ryan Gosling (32), vil Eva derimot ikke snakke om. De har vært et par siden de møttes under innspillingen av «The Place Beyond The Pines».

- Du kan stille spørsmål om kjæresten min, men jeg svarer ikke på dem, sier hun i intervjuet.

Da er hun altså langt mer åpen når det gjelder sine egen kolleksjon, og legger ikke skjul på hvilken kjole som er hennes klare favoritt! 

Eva er ikke den første kjendisen som har prøvd seg som motedesigner.

På topp finner vi: Victoria Beckham, Nicole Richie, Ashley og Mary-Kate Olsen, Rihanna, Gwen Stefani, Jessica Simpson og Rachel Zoe.

Mindre suksessrikt har det vært for: Jennifer Lopez, Eva Longoria og Sarah Jessica Parker.

SUKSESS: Nicole Richie har gjort stor suksess som motedesigner. Foto: All Over
SUKSESS: Nicole Richie har gjort stor suksess som motedesigner. Foto: All Over Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer