<strong>FINNER TONEN:</strong> Det er duket for litt romantikk mellom Karin Jonassen og Simon Fjeld Mengaaen i «Farmen». Foto: TV 2
FINNER TONEN: Det er duket for litt romantikk mellom Karin Jonassen og Simon Fjeld Mengaaen i «Farmen». Foto: TV 2 Vis mer

- Hun er en knallflott jente

Men «Farmen»-deltagerne vil ikke avsløre om det skjedde noe mer...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  "Farmen" er endelig tilbake på tv-skjermen, og i liket med de tidligere sesongene er det også denne gangen duket for litt romantikk.

Allerede i første episode kunne tv-seerne vitne at ambulansjesjåfør Karin Jonassen (24) fra Stavanger og Simon Fjeld Mengaaen (21) fra Kongsvinger fant tonen. Og onsdag viste TV 2 klipp fra lørdagens episode, hvor vennskapet mellom de to utvikler seg videre.
 
Til Seher.no innrømmer Simon at det etterhvert utvikler seg et «veldig godt vennskap» mellom de to. Og at det kanskje blir litt romantikk utover...

- Ja, det blir vel kanskje det. Vi fikk en veldig god tone og ble veldig veldig gode venner. Men når man har kjent hverandre over så kort tid blir det sjeldent noe mer enn det. Hun er en knallflott jente som jeg koste meg sammen med, men det blir ikke noe «Paradise Hotel» akkurat, humrer han.

Selv om han ikke vil kommentere om det har blitt noe mer mellom de to, plager det ikke unggutten at TV 2 viser klipp hvor de hinter til romantikk. Han synes heller ikke det var kleint å ha kameraene rundt når han og Karin var sammen.

- Det er klart at det er greit, så lenge det foregår i snille former og ikke fremstilles helt feil. At de viser at vi blir gode venner er helt greit.Jeg var hele tiden klar over hvor langt jeg kunne gå, og holdt meg i skinnet. Jeg hadde jo også et ansvar overfor venner og familie, forteller han. 

Da Seher.no snakket med Karin på premierefesten, innrømmer også hun at det ble god stemning og litt romantikk mellom de to.

- Romanse, og romanse. Det er et veldig godt vennskap. Og det er et veldig ekte vennskap. Vi ble veldig knyttet. Man er liksom så langt unna sine nærmeste, så man er avhengig av å finne noen man kan stole på, sier hun til Seher.no

Om det skjer noe mer utover i serien, vil hun imidlertid ikke si noe om.
 
- Vi er fortsatt veldig gode venner, smiler hun lurt.

Simon og Karin er langt fra de første som har funnet tonen under et «Farmen»-opphold. I 2007 falt programleder Gaute Grøtta Grav for deltager Silje Hvarnes, som han senere har forlovet seg og venter barn med.

I 2008 skapte også Geir Ove Johnsen og Ann-Kristin Loraas litt «Farmen»-romantikk, da de ble et par under innspillingen.

"Farmen" vises er på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Jeg skjønte at det kom


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer