NYTER FERIEN: John Carew ble observert sammen med en bulgarsk skjønnhet under sin ferie på Sardinia. Foto: Se og Hør
NYTER FERIEN: John Carew ble observert sammen med en bulgarsk skjønnhet under sin ferie på Sardinia. Foto: Se og HørVis mer

- Hun er en god venninne

John Carew åpner døre på gløtt om den hete ferie-flørten på Sardinia.

SEHER.NO: Fotballstjernen John Carew (28) har ferie fra tilværelsen som spydspiss i Premier League-klubben Aston Villa. Den tiden ser han ut til å nyte til fulle, noe også bildene fra Lørenskog-guttens ferie på Sardinia viser. Der fikk han nemlig bulgarsk oppvartning fra en mystisk skjønnhet, skriver Se og Hør.

De hete bassengbildene ser du bare i Se og Hør, som er i salg nå!

LES OGSÅ: Du vil lykkes i Roma, Riise!

28-åringen ferierte på det luksuriøse hotellet Colonna Pevero Resort på den italienske øye Sardinia. Der så han ut til å nyte sola sammen med en vennegjeng - samt en mørk skjønnhet som tok seg godt av den fotballsparkende nordmannen.

Men overfor Seher.no avkrefter Carew at den mystiske jenta er hans nye kjæreste.

- Nei, hun er ikke kjæresten min. Hun er bare en god venn, sier Aston Villa-spilleren.

Ifølge en godt informert kilde Se og Hør har vært i kontakt med er jenta en svært ettertraktet bulgarsk modell, som nylig var forsidepike i landets utgave av Maxim.

I utgangspunktet var Carew på Sardinia i forbindelse med en vennskapelig fotballturnering, der blant annet hans tidligere lagkamerat i Roma, Francisco Totti, og landsmannen Christian Vieri, deltok. Mellom slagene ble det imidlertid tid til å nyte late timer ved bassenget, og ifølge bladet var det liten tvil om at samspillet mellom John og den bulgarske modellen satt som et skudd.

- Jeg har ikke lyst til å si så mye mer om denne saken. Men som sagt, hun er bare en venninne av meg, sier den norske landslagsspissen til Seher.no.

- Hvordan er det å være en såpass profilert fotballspiller, og bli fotfulgt av paparazzier hvor enn du går?

- Nå var det mange stjerner i det området der vi ferierte, og da må man regne med at fotografene også dukker opp. Det provoserer ikke meg. Jeg hadde en fin ferie uansett, jeg, sier Carew til Seher.no 

Blant stjernene Carew refererer til var også Christiano Ronaldo - sammen med sin supersexy kjæreste. Se de hete bildene HER!