NYFORELSKET: Anastassija og Mickey Rourke skal ifølge People ha vært sammen i seks måneder. Her er de fotografert under Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills denne uken.  Foto: All Over Press
NYFORELSKET: Anastassija og Mickey Rourke skal ifølge People ha vært sammen i seks måneder. Her er de fotografert under Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills denne uken. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er en gave fra himmelen

Mickey Rourke er stormende forelsket i sin nye, unge kjæreste.

SEHER.NO: Mickey Rourke (57) har hatt tidenes comeback med storfilmen "The Wrestler", og lykken smiler også til skuespilleren på privaten.

57-åringen har nemlig funnet lykken med den russiskfødte modellen Anastassija Makarenko (24), som tidligere har blitt omtalt med feil navn av pressen, skriver People.

Til magasinet avslører Rourke at den vakre kjæresten er det beste som har skjedd ham på lenge.

- Hun er en gave sendt fra himmelen. Hun er helt klart en veldig vakker kvinne. Men hun har også det største hjertet, hun har en fantastisk familie og har veldig nær kontakt med moren og faren - de er fantastiske folk, sier han til People.

Paret bor begge i New York og skal ha møttes på en photoshoot der før de ble sammen for omlag seks måneder siden. I desember var paret i Tyskland for å besøke Anastassijas foreldre.

- De elsket ham. Han er den vakreste mannen i verden, han er så søt, og den beste kjæresten, sier modellen til People.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Sov i skapet etter bruddet