HAR FUNNET TONEN: - Ed er en av mine beste venner, fortalte Taylor Swift da hun gjestet den britiske radiostasjonen Capital FM i fjor. Foto: FameFlynet
HAR FUNNET TONEN: - Ed er en av mine beste venner, fortalte Taylor Swift da hun gjestet den britiske radiostasjonen Capital FM i fjor. Foto: FameFlynetVis mer

- Hun er en gammel dame fanget i en ung kropp

Det spørs om Taylor Swift liker måten kompisen Ed Sheeran beskriver henne på.

SEOGHØR.NO: Popstjernene Taylor Swift (24) og Ed Sheeran (23) har vært nære venner helt siden de møttes i 2012, da Taylor hjalp briten å slå gjennom i USA.

- Hun eier den amerikanske popscenen og vet hvordan ting skal gjøres. I England var jeg en kommersiell suksessfull artist, men hun åpnet dørene for meg i USA, fortalte Sheeran den gang.

I løpet av de siste par årene har duoen både spilt inn låter sammen, stått på scenen sammen og pleiet vennskapet med å henge ut på fritiden.

Nylig ga Swift kameraten en gave i form av et broderi hun selv har laget, og Sheeran forteller til Time magazine at presangen har fått hedersplassen i stua hans.

På spørsmål fra bladet om han har tenkt å gjengjelde den hyggelige gesten, svarte «The A Team»-sangeren følgende:

- Nei, jeg er ikke så fingernem. Men Taylor er utrolig flink. Hun er ung, men hun er på en måte som en middelaldrende dame fanget i en 24-årings kropp. Hun liker å henge med katten sin og å sy ting.

Kanskje Ed har rett i at venninnen er en gammel sjel..?

Hun har i alle fall flere ganger falt for betydelig eldre menn som foreksempel John Mayer (36) og Jake Gyllenhaal (33). Nylig ble hun også koblet til Alexander Skarsgård (37).

På de talentfulle musikerenes Instagram-profiler finnes det en rekke bilder av dem sammen. Her er et Sheeran postet av dem like før jul.

LES OGSÅ: Taylor Swift gjør dette perfekt