FÅR TYN: Mischa Barton er ingen spesielt populær kvinne - i hvert fall ikke hos Victoria Silvstedt. Foto: All Over Press
FÅR TYN: Mischa Barton er ingen spesielt populær kvinne - i hvert fall ikke hos Victoria Silvstedt. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er en f******s bitch

- Hva i alle dager har jeg gjort henne?

SEHER.NO: Victoria Silvstedt (34) dater sin eks-mann, og avskyr TV-stjernen Mischa Barton (23). Det avslører hun i et intervju med "Chic".

- Hun er en fuckings bitch, sier hun krasst.

Intervjuet med Silvstedt spenner over hele tre sider i det kommende nummeret av bladet. Og i starten er det hennes "nye" kjæreste, eks-mannen Chris Wragge (38), som får mest oppmerksomhet.

- Jeg elsker ham. Han er som en bror for meg. Altså, det er riktig kjærlighet - og vi har tross alt kjent hverandre i elleve år nå, svarer skuespilleren på spørsmålet om hun fortsatt elsker ham.

I løpet av intervjuet kommer 34-åringen også inn på hva hun synes om sine skuespillerkollegaer - og da spesielt Misha Barton.

- På Eden Roc i Cannes for to år siden... Alle ville komme inn på rommet mitt og friske seg opp. Misha Barton kom inn to ganger og la fra seg massevis av pudder. Etterpå gikk hun til den engelske pressen og sa at "Victoria fulgte etter meg hele kvelden!". Som en "fuckings bitch!". Hva hadde jeg gjort henne?, spør en svært arg Silvstedt.

Og:

- Det var hun som kom inn på mitt rom. "Kan jeg låne produktene dine?". Altså, hun ser koselig ut, men hun var virkelig ingen trivelig person. Hun hater vakre jenter, og snakker dritt om Paris, sier en opprørt Victoria Silvstedt...

Det nye nummeret av "Chic" slippes 29. januar.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Silvstedt elsker silikon 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.