TUNG HVERDAG: Julie Aas Rye tar flere ganger denne våren til tårene. Årsaken er spørsmålet om slakting. Foto: TV 2
TUNG HVERDAG: Julie Aas Rye tar flere ganger denne våren til tårene. Årsaken er spørsmålet om slakting. Foto: TV 2 Vis mer

- Hun er en forvokst baby

Her bryter «Farmen»-deltageren ut i tårer på TV - igjen!

Publisert
Se video med Julie Aas Rye nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag er det klart for årets første tvekamp i «Farmen» på TV 2. Fra før av er det kjent at Bjørnar Skogstad (58) er én av duellantene, lørdag skal han selv få velge hvem han vil kjempe mot.

Men det er ikke bare tvekampen som vekker oppmerksomhet i den kommende episoden. Spørsmålet om slakting vekker stadig følelser hos Julie Aas Rye (27). Og nok en gang tar hun til tårene. Det er ikke spesielt populært i gruppa.

- Hun griner jo bare folk kikker på henne. Hun er en forvokst baby. Sier man at kjøttet er til for å spises, så går hun og griner. Og det synes jeg bare at er noe forbannet tull, sier en av de andre deltagerne, Kim André Ågedal (23), i programmet.

Til Seher.no forteller Julie at hun ikke tar seg spesielt nær av utsagnet til «Farmen»-konkurrenten.

- Jeg visste at Kim sa det, uka etter kom han nemlig å fortalte det til meg. Han hadde veldig dårlig samvittighet, egentlig var det jo bare litt søtt. Vi ble ikke ordentlig kjent i starten, men Kim André og jeg ble veldig gode venner, sier Julie, som ikke lar seg provosere.

- Han sa rett og slett over kveldsmaten en kveld at «Herregud, Julie. Jeg har så dårlig samvittighet. Jeg kalte deg for en forvokst jentunge eller noe sånt for en uke siden». Man kan jo ikke bli sint på det. Det var før vi ble kjent, og det får bare være.

27-åringen legger ikke skjul på at hun er en følsom person.
 
- Her ute i det vanlige livet er jeg som regel veldig glad. Der inne på gården ble jeg litt lei meg til tider fordi jeg fikk sterke relasjoner til dyrene. Når det ble snakk om slakting tok følelsene overhånd og jeg ble veldig lei meg.
 
- Hvordan blir det å se seg selv gråte på TV?

- Jeg tror ikke det blir ille å se selve gråtesekvensene på TV, men det blir kanskje ekkelt å få kommentarer på det. Jeg er ganske sikker på at det er nok av folk der ute som har lyst til å mene noe om akkurat det. Da gjelder det bare å huske på hvem man er og hva man står for og ikke bry seg noe om det.

Engelsviken-jenta hadde ikke i sin villeste fantasi trodd at deler av «Farmen»-oppholdet skulle bli så tøft som det ble.
 
- Jeg er ikke i prinsippet imot slakting. Jeg har vært vegetarianer og veganer før, men nå spiser jeg hvitt kjøtt. Men det som skjedde inne på gården, var at jeg knyttet meg sterkt til dyrene og fikk relasjoner med dem. For meg ble det helt forferdelig å skulle ta livet av dem og attpåtil spise dem. Jeg hadde ikke forutsett at det skulle bli så vondt å oppleve det, sier hun til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Du kan se å reise til helvete

Se video med Julie Aas Rye her:[obj:media:9483]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer