- Hun er en fantastisk og kjærlig mor

Guy Ritchie støtter ekskona i adopsjonskampen...

STØTTE: Madonna får uventet støtte av eksmann Guy Ritchie i kampen om å få adoptere lille Mercy James.  Foto: Stella Pictures
STØTTE: Madonna får uventet støtte av eksmann Guy Ritchie i kampen om å få adoptere lille Mercy James. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag ble det kjent at en domstol i Malawi har nektet Madonna (50) å adoptere lille Mercy James (4), slik planlagt.

Blant årsakene til avgjørelsen var det at popstjernen ikke har bodd i Malawi de siste 18 månedene, slik reglene krever før man adopterer. Dommer Esmie Chondo mente også at dersom Madonna fikk adoptere nok et barn fra landet, ville det kunne skape problemer i forhold til barnehandel.

Popstjernen anket imidlertid dommen på stedet, og nekter å gi opp kampen om den lille jenta.

Og nå får hun støtte fra uventet hold...

Madonnas eksmann, filmregissør Guy Ritchie (40), kom fredag med en offisiell uttalelse i forbindelse med saken. Og på tross av alle uenigheter og bitre ord som har vært mellom dem siden skilsmissen i høst, støtter Guy Madonnas adopsjonsplaner, skriver Access Hollywood.

- Madonna er en fantastisk og kjærlig mor som bryr seg dypt om sine barn, og barn som kan trenge ekstra hjelp og støtte, sier Guy.

Regissøren, som fortsatt holder på med sin nye "Sherlock Holmes"-film, sier også at han synes det er trist dersom popstjernen ikke får adoptere. I 2006 adopterte han og Madonna lille David Banda (4) fra Malawi.

- Jeg støtter Madonna fullt ut i hennes avgjørelse om å søke om adopsjon, og jeg synes det er trist at hennes søknad har blitt avslått. Hun motiveres kun av ønsket om å være en god forelder, og ønsker bare å dele de godene og fordelene livet hennes har gitt henne, sier han.

Dersom anken ikke går gjennom, håper Ritchie likevel at Madonna får adoptere.

- Denne gangen gikk det kanskje ikke, men det kommer flere muligheter og jeg ønsker hun lykke til med dem. Hun er en fantastisk mor, avslutter han.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Gir ikke opp adoptivdrømmen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer